Feedback

Адвокат

02.08.2016 1002

Адвокат захищає громадян та їх інтереси в суді і в арбітражі. Консультує з різних правових питань. Роль адвоката - бути незалежним учасником судового процесу.
Адвокат може здійснювати приватну практику на дому. Але частіше фахівці працюють в юридичних консультаціях або адвокатських бюро, статус яких підтверджено документально. За професією адвокат зобов'язаний захищати права, свободу та інтереси своїх клієнтів всіма доступними способами, одночасно зберігаючи вірність закону і справедливості. Тому для захисту можна приводити тільки достовірні документи і свідоцтва, отримані правомірним шляхом. У момент слухання справи адвокат повинен бути уважний, ввічливий і ввічливий з усіма учасниками судового процесу, в тому числі з опонентами. У суді адвокат повинен вміти чітко висловлювати та аргументувати свої думки, поважати думку суддів. Обов'язком адвоката також є забезпечення доступу до своїх послуг всіх категорій громадян незалежно від матеріального становища і соціального статусу. За спеціалізацією адвокати можуть вести кримінальні, цивільні або арбітражні справи. Однак, кожен напрямок однаково вимагає відмінні знання, досвід і відповідальність.
Професія адвоката - це сукупність відповідальності, педантичності, ерудованості та впевненості в собі. Здатність аргументовано відстоювати свою думку є чи не найважливішою якістю для хорошого адвоката. Відмінна пам'ять, пунктуальність, ораторські здібності, емоційна стійкість, чудове логічне мислення - то, без чого на практиці не обходиться жоден адвокат.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День юриста 2024, в якому знаходиться 97 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт