Feedback

Експерт з дактилогічної експертизи

01.08.2016 1550

Експерт з дактилоскопічної експертизи працює в слідчих органах, експертно-криміналістичному центррах, а також приватних слідчих організаціях.
Дактилоскопічне дослідження існує з минулого століття, і, звичайно, в даний час воно в значній мірі абсолютно завдяки комп'ютерним технологіям. Метод використовується в криміналістиці, в банківських структурах, в прізвищах обліку іноземних громадян. Розділяють два види дактилоскопічної експертизи: ідентифікаційну та діагностичну. Перша допомагає визначити конкретну людину за відбитками пальців. Друга дозволяє встановити сліди на предметах і визначити їх придатність для ідентифікації. Основні функції експерта по дактилоскопічної експертизи: попереднє дослідження, детальний аналіз, оцінка результатів, висновки, підготовка висновку.
У професії важливі такі якості, як: аналітичний розум, допитливість, уважність, широка ерудиція, копіткість, вміння концентруватися і відповідальність.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День співробітників карного розшуку України 2024, в якому знаходиться 11 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Спеціаліст по балістичної експертизи

    Спеціаліст по балістичної експертизи

    Спеціаліст по балістичній експертизі займається вивченням руху снарядів, випущених з вогнепальної зброї, а також обставин застосування цієї ... 885

  • Приватний детектив

    Приватний детектив

    Приватний детектив є незалежним фахівцем, який пропонує свої послуги в області розшукової ... 823

  • Експерт з дактилогічної експертизи

    Експерт з дактилогічної експертизи

    Експерт з дактилогічної експертизи є спеціалістом по встановленню особи за допомогою папілярного малюнка пальців з метою з'ясування обставин ... 1548

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт