Feedback

Експерт з техніко-криміналістичної експертизи

01.08.2016 444

Експерти працюють в державних і недержавних судово-експертних установах. За допомогою експерта по техніко-криміналістичній експертизи вдаються в тих випадках, коли у суду є сумніви щодо справжності наданих документів.
Завданнями роботи експерта є: виявлення ідентичності печаток, відбитків, друкованих форм, виявлення будь-яких штучних змін початкового документа, відновлення пошкоджених частин документів. В ході роботи експерт виявляє спосіб виготовлення документа та його термін давності; виявляє підробку, монтаж або первинного змісту; виявляє нечитабельним реквізити, а також спосіб зберігання документа. Після закінчення робіт експерт готує звіт, який приєднується до протоколу судового засідання.
У професії важливі такі якості, як: спостережливість, відповідальність, технічний склад розуму, хороша пам'ять, посидючість, ерудованість, висока ступінь концентрації.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День співробітників карного розшуку України 2024, в якому знаходиться 11 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Спеціаліст по балістичної експертизи

    Спеціаліст по балістичної експертизи

    Спеціаліст по балістичній експертизі займається вивченням руху снарядів, випущених з вогнепальної зброї, а також обставин застосування цієї ... 885

  • Приватний детектив

    Приватний детектив

    Приватний детектив є незалежним фахівцем, який пропонує свої послуги в області розшукової ... 823

  • Експерт з дактилогічної експертизи

    Експерт з дактилогічної експертизи

    Експерт з дактилогічної експертизи є спеціалістом по встановленню особи за допомогою папілярного малюнка пальців з метою з'ясування обставин ... 1548

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт