Feedback

Лобіст

12.07.2016 27

Лобісти затребувані в компаніях, де успіх діяльності безпосередньо залежить від політичної та економічної обстановки в країні. Це можуть бути компанії, яким потрібне постійне продовження ліцензій, які зацікавлені в отриманні державних ресурсів, а також ті компанії, які хочуть стати постачальниками ресурсів для державних підприємств. За своєю суттю лобіст є посередником між комерційними і політичними організаціями, який використовує налагоджені контакти і таким чином впливає на прийняття законів на користь організації, в інтересах якої він працює. Робота лобіста не має на увазі підкупи. Завдання полягає в налагодженні ефективного діалогу, в якому виявляються позитивні сторони співпраці для всіх учасників переговорів. Як правило, робота лобіста пов'язана з вузькою спеціалізацією, оскільки неможливо відмінно розбиратися у всіх областях, мати знайомих в потрібних установах і при цьому мати бездоганну репутацію.
У роботі лобіста важливими якостями є: хороші комунікативні здібності, аналітичний розум, вміння швидко налагодити контакт, здатність до прогнозування, широкий кругозір, впевненість в собі, харизма, стресостійкість, прагнення домогтися свого за всяку ціну.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Шефа (День Боса) 2024, в якому знаходиться 102 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в серпні

Інформери на Ваш сайт