Feedback

Землезнавець

08.07.2016 1841

Професія грунтознавця затребувана на сільськогосподарських, лісогосподарських та агропромислових підприємствах, комітетах із земельних ресурсів, фермерства, ґрунтових лабораторіях та інститутах, будівельних компаніях. Робота грунтознавця полягає в плануванні та проведенні лабораторних досліджень грунтів. Часто ґрунтознавців доручають розробку методів боротьби з ерозією, з наслідками використання хімічних засобів, а також пропозицій схем механізації різних процесів.
Спеціаліст вивчає склад добрив і якість вирощуваних культур, веде спостереження, складає грунтові та екологічні карти земного покриву. Бере безпосередню участь в розробці і впровадженні стандартів екології земельних і водних ресурсів, лісів.
Кандидату потрібні такі якості, як: любов до природи, схильність до природничих наук і досліджень, акуратність, спостережливість, посидючість.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День сільгосподарства 2023, в якому знаходиться 75 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Землезнавець

    Землезнавець

    Землезнавець - фахівець з вивчення грунту Землі, її походження, розвитку, складу і ... 1841

  • Подарунок до дня сільгосподарства

    Подарунок до дня сільгосподарства

    Що подарувати на день сільгосподарства? Питання важке, але вирішується. То що подарувати працівникам сільського господарства та підприємств переробної ... 1620

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт