
Часто кондитери-професіонали відкривають свої власні кондитерські. Кондитерські вироби поділяють на цукристі та борошняні, відмінні по консистенції і смаковими якостями. Кухарі-кондитери знають тисячі рецептів для тих і інших. Можуть готувати вироби за заданою рецептурою, а можуть відходити від рамок і фантазувати. Сучасна кухня кондитера сповнена різних пристосувань для змішування, замішування, вимірювання. Однак прикрашати готовий виріб можна виключно вручну, тут необхідний художній талант.
У професії кондитера найважливіше любов до приготування їжі. Потрібно відмінна пам'ять, тонкий смак і нюх, розвинений окомір, і, звичайно ж, уява! У роботі не завадить акуратність, відповідальність, організованість і міцне здоров'я.
Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.