Feedback

Кондитер

05.07.2016 347
Часто кондитери-професіонали відкривають свої власні кондитерські. Кондитерські вироби поділяють на цукристі та борошняні, відмінні по консистенції і смаковими якостями. Кухарі-кондитери знають тисячі рецептів для тих і інших. Можуть готувати вироби за заданою рецептурою, а можуть відходити від рамок і фантазувати. Сучасна кухня кондитера сповнена різних пристосувань для змішування, замішування, вимірювання. Однак прикрашати готовий виріб можна виключно вручну, тут необхідний художній талант.
У професії кондитера найважливіше любов до приготування їжі. Потрібно відмінна пам'ять, тонкий смак і нюх, розвинений окомір, і, звичайно ж, уява! У роботі не завадить акуратність, відповідальність, організованість і міцне здоров'я.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 119

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 346

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 257

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в листопаді

Інформери на Ваш сайт