Feedback

Шоколатьє

05.07.2016 41
Суть роботи шоколатьє зводиться до постійного творчого процесу, в ході якого народжуються нові форми, смаки, аромати. Форма неодмінно повинна гармоніювати з вмістом. Здається, все просто? Тоді спробуйте придумати щось нове. Фахівцю потрібно багатюща фантазія, щоб задовольнити запити найвибагливіших гурманів.
Шоколатьє розробляють унікальні рецепти, підбирають для них начинки, займаються зовнішнім оформленням. У підсумку, всіма улюблені ласощі перетворюється на справжній шедевр кулінарного мистецтва.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 120

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 349

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 260

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в листопаді

Інформери на Ваш сайт

Економте на покупках з кешбеком