Feedback

Фумелье

04.07.2016 107
Посада представлена ​​в елітних ресторанах, а також сигаретних клубах. Фумелье іноді називають сигарним сомельє. Спеціаліст знає особливості смаку, кольору, аромату і інші характеристики сигар і спиртних напоїв, а тому може рекомендувати ідеальні смакові поєднання. Завдання фахівця - зрозуміти потреби клієнта, підібрати оптимальне поєднання сигари і напою, правильно подати замовлення, провести його детальну презентацію.
Головне якість - здатність розрізняти і запам'ятовувати сигаретні аромати. Безпосередньо в роботі важливі приємна зовнішність, комунікабельність і доброзичливість.
Робота фумелье - це справжнє мистецтво, інтерес до якого в Росії постійно зростає. З'являється все більше сигарних клубів, де знайде місце новий фахівець. Найчастіше в професії зустрічаються юнаки і дівчата.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 120

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 349

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 260

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в листопаді

Інформери на Ваш сайт

Економте на покупках з кешбеком