Feedback

Ремюер

04.07.2016 84
Ремьюери потрібні в компаніях, що випускають шампанське і ігристі вина. Ремюер - майстер, який відповідає за процес ремюаж, тривалість якого 2-3 місяці. Так називають процес дозрівання шампанського або ігристого вина. Як відомо, справжнє шампанське створюється шляхом довгої витримки, бродіння і так далі. Ремюаж - це один з обов'язкових етапів. Пляшки стоять шийкою вниз, щоб дріжджовий осад поступово стікав вниз. Ремюер зобов'язаний уважно оглядати кожну пляшку, злегка струшувати і перевертати для стікання осаду. Коли процес бродіння завершиться, пляшку відправляють на дегожірування.
У роботі ремьюера важливі такі якості, як: акуратність, пунктуальність, сумлінність, хороші координація рухів, нюх і сприйняття кольорів.
На думку професіоналів виноробства, професія ремюер сьогодні вкрай рідкісна зважаючи автоматизації процесів на підприємствах. Однак приватні виноробні і компанії зі створення шампанського наймають фахівців, оскільки ручна праця цінується набагато більше.


Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників харчової промисловості, в якому знаходиться 9 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis



Цікаві статті

  • Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування

    Технолог громадського харчування - відповідальний за дотримання норм приготування їжі, а також за смакові якості і безпеку їжі в закладах громадського ... 123

  • Кондитер

    Кондитер

    Кондитер - кухар, що спеціалізується на виготовленні солодких страв і страв. Кондитери затребувані в кафе і ресторанах, столових і на кондитерських ... 363

  • Пекар

    Пекар

    Пекар - фахівець з випікання хліба, хлібобулочних і кондитерських виробів: хліба різних сортів, батонів, булок, калачів, ... 271

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в грудні

Інформери на Ваш сайт

Економте на покупках з кешбеком