Feedback

Звукорежисер

02.07.2016 3161

Помічником звукорежисера є звукооператор. Студії звукозапису, концертні зали, кіно, радіо і телебачення. Звукорежисер «очолює» цех звукозапису. Разом з ним над музичним оформленням трудяться монтажер звуку, звукооператор, мікрофонний оператор. Завдання звукорежисера - драматургія, створення звукових образів, посилення впливу на глядача або слухача. Робота звукорежисера не припиняється ні на мить. У його арсеналі повинні бути різноманітні звуки - від співу птахів до стукоту молота - для озвучення того чи іншого моменту: біг коня, рев мотора, кроки по гравію. Перед підготовкою звукового оформлення фільму або спектаклю звукорежисер читає сценарій, спілкується з продюсером і режисером картини. Після цього аналізується бібліотека звуків і створюється унікальне звуковий супровід, яке має відтворюватися в унісон із зображенням, одночасно посилюючи його зміст.
Професія звукорежисера на увазі музичну освіту, відмінний музичний слух, художня уява і бездоганна пам'ять на звуки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день музики 2024, в якому знаходиться 3 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Звукооператор

    Звукооператор

    Звукооператор - фахівець з запису і обробки звуків. Головне завдання - зробити якісний запис, можливу для прослуховування ... 1942

  • Звукорежисер

    Звукорежисер

    Звукорежисер - головний спеціаліст по звуковому і музичному оформленню кінофільмів, концертів, ... 3161

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт