Feedback

Продюсер

01.07.2016 489

Продюсери можуть вести власний бізнес, працювати на теле- радіо- і в кінокомпанії, в театрі, організовувати і просувати події і концерти.
Говорячи про обов'язки продюсера, можна сказати, що він робить все! Це управлінець, який тісно взаємодіє і з режисером, і з маркетологом, і з іміджмейкером, і з інвестором. Іноді продюсер сам є інвестором. Завдання продюсера - організувати і розкрутити проект, домогтися фінансової віддачі.

Музичний продюсер - фахівець з розкручування музичних колективів. Вибрати студію звукозапису, випустити альбом, просунути музичні композиції - все це на плечах продюсера.

Театральний продюсер розбирається в сучасних перевагах глядачів. На основі цього він пропонує ідеї сценарію, проводить кастинги, займається рекламою, просуванням проектів, забезпечує гастролі.

На телебаченні завдання продюсера - зробити той чи інший канал затребуваним для глядача. Одна з цілей - залучення рекламодавців і спонсорів.
Творчість, ділова хватка, вміння вловити сучасні тренди в своїй області, вміння добиватися поставлених цілей, комунікабельність, наявність професійних зв'язків.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день театру 2024, в якому знаходиться 115 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Актор

    Актор

    Актор - виконавець сценарних ролей в театрі, художніх фільмах, серіалах, кліпах, рекламних ... 1932

  • Каліграф

    Каліграф

    Каліграф - майстер красивого і акуратного письма, художнього оформлення ... 1117

  • Кіномеханік

    Кіномеханік

    Кіномеханік - технічний фахівець з демонстрації фільмів в ... 1077

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт