Feedback

Вчитель з танців

29.06.2016 8192

Вчителі танців необхідні в танцювальних школах, клубах і фітнес-центрах. Учитель може викладати одночасно в декількох студіях, а може відкрити свою власну.
Завдання вчителя танців - навчання танцювальним рухам різних стилів. Вчителі можуть працювати з дітьми і з дорослими. В тому і іншому випадку завдання одне - навчити красиво рухатися. Викладач може навчати одночасно різним танцям, а може віддавати перевагу певному напряму. Латиноамериканські, ірландські, джазові, спортивні та багато інших - вибір напрямку залежить виключно від власних цілей і бажань вчителя.
Однак вчителю танців мало бути професійним танцюристом. Необхідно вміти знаходити спільну мову з учнями, а також вибирати ефективний підхід до навчання. Часто буває, що великі танцюристи, ставши вчителями, абсолютно провалювалися на новому терені. Відповідно, без елементарних знань психології і педагогіки в роботі не обійтися.
Вчителю танців не обійтися без таких якостей, як: гарне фізичне здоров'я, музичний слух, артистизм, активна життєва позиція, доброзичливість і комунікабельність.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Міжнародний день танцю 2024, в якому знаходиться 8 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Танцюристу в подарунок

    Танцюристу в подарунок

    Після танцювальних марафонів або багатогодинних занять як правило танцюристу потрібно правильно ... 1517

  • Що подарувати танцюристу: подарунки з творчим настроєм

    Що подарувати танцюристу: подарунки з творчим настроєм

    Танцюристи - люди незвичайні. Вони живуть музикою та ритмом. Вони танцюють завжди. Але іноді їм хочеться хоч трішки забути про сцену, тренування, виступи, і жити звичайним життям. І якщо постійно дарувати артисту подарунки, пов'язані з справою його життя, можна таким чином ... 2041

  • Вчитель з танців

    Вчитель з танців

    Учитель танців займається підготовкою учнів в школах і танцювальних ... 8190

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт