Feedback

Як упакувати весільний подарунок

20.09.2013 3308

Стара добра класика.
Більшість гостей воліють не завантажувати себе роздумами на тему «як упакувати весільний подарунок». Чому? Причини у всіх - свої. Одні вважають, що не варто витрачати час, уяву і гроші на упаковку, яку молодята зірвуть з подарунка за кілька секунд. Інші так втомлюються від пошуку весільного подарунка, що у них не залишається сил на продумування оригінальної упаковки. Третім просто не вистачає фантазії, щоб придумати що-небудь таке.

Але в той же час практично всі гості розуміють, що традиції вимагають святкового оформлення весільного подарунка. Тому велика частина гостей для оформлення презентів звертаються до фахівців з пакування подарунків. Благо, знайти їх в наш час - не проблема: майже в кожному торговому центрі є точка, а іноді й не одна, що спеціалізується на оформленні подарунків.
Це самий простий і швидкий спосіб упаковки весільного подарунка. Ви просто вручаєте спеціалісту по упаковці ваш подарунок, попереджаєте, що він призначений молодятам, вибираєте обгортковий папір, стрічку для бантика й інші запропоновані ним аксесуари і вже через кілька хвилин стаєте володарем святково упакованого весільного подарунка.
Можна і своїми силами упакувати подарунок у традиційному стилі. Тоді вам не доведеться платити за роботу майстра по упаковці подарунків. Але, якщо ви - новачок в цій справі, попередньо потренуйтеся на старій папері, інакше ризикуєте зіпсувати матеріали для упаковки.

Нюанси:
Не поспішайте віддавати на упаковку весільний подарунок одразу після покупки. Буде прикро розривати обгортковий папір, згадавши про те, що не вклали туди вітальну листівку або забули витягнути з коробки чек про оплату.
Корисно знати, що упаковка весільних подарунків має свою традиційну кольорову палітру. Бажано використовувати блідо-рожевий, білий, блідо-блакитний, кремовий кольори, вибираючи обгортковий папір і стрічки для подарунка.
Не варто обмежуватися в оформленні подарунка стрічкою з бантиком. В цьому випадку він буде мало відрізнятися від звичайного подарунка на День Народження або Новий Рік. Попросіть пакувальника використовувати в оформленні перлинні намистини і мережива - класичні аксесуари для прикраси весільних подарунків.

Креатив на всю котушку
Якщо ж ви - людина творча, цінуєте оригінальність у всьому, і хочете висловити своє тепле ставлення до молодят не тільки самим подарунком, але і його незвичайної і стильної упаковкою, приготуйтеся витратити трохи часу і сил на пошук підходящої ідеї та матеріалів для упаковки весільного презенту. Хоча, цілком може бути, що чудова ідея прийде до вас в голову моментально.
Багато людей часто недооцінюють свій творчий потенціал, і навіть не намагаються придумати оригінальну упаковку для подарунка, вважаючи, що їм це не під силу. І абсолютно марно. Якщо сильно захотіти, завжди можна оформити подарунок так, що молодята будуть приємно здивовані вашою фантазією і зворушені до глибини душі вашим щирим увагою.

«Говорящая» упаковка
Упаковуючи подарунок, можна цікаво обіграти той предмет, який ви збираєтеся подарувати молодятам, вибравши «говорить» упаковку. Тобто вона повинна натякати на те, що міститься всередині. Наприклад, якщо ви хочете подарувати молодятам романтичну подорож, зробіть самі або замовте у майстра упаковку у вигляді маленького симпатичного валізки для подорожей або у вигляді символу тієї країни або міста, куди ви хочете відправити молодят (у вигляді контура Ейфелевої вежі, в єгипетської піраміди і. т. д)

Незвичайна форма
Можна виділитися з натовпу однакових подарунків відійшовши від традиційної форми упаковки у вигляді прямокутної коробки. Циліндричні, овальні, круглі і пірамідальні коробки виглядають орігинальней банальних паралелепіпедів, і вже своєю незвичайною формою привертають увагу.

Гроші в оригінальній упаковці
Особливою любов'ю молодят користуються грошові подарунки. Адже приготування до весілля здорово вдаряють по їх бюджету. Та й у молодої сім'ї так багато витрат, що фінансові весільні презенти завжди бажані. Однак ідея дарувати гроші на весілля не всім до душі, тому що багато хто вважає, що конверт з грошима виглядає несвятково, неторжественно і безлико.
Ось тут-то і зростає роль упаковки весільного подарунка! Досить підібрати цікавий спосіб подання та оформлення фінансового презенту, і грошовий подарунок перетвориться на справжнє креативне диво. Наприклад, можна купити в магазині подарунків шкатулку у вигляді мініатюрного дивана, шафи або письмового стола, а в шухлядки цієї шкатулки покласти гроші. Або ж придбати фотоальбом, наповнивши осередки для фотографій грошовими купюрами. Ідей по оригінальному оформленню грошового подарунка - море. Тому, якщо вам хочеться порадувати молодих таким приємним і корисним подарунком, не відмовляйте собі в цьому задоволенні!

Її величність інтрига
Подарунок - це завжди сюрприз. Багато хто саме за це і люблять подарунки. Тому буде здорово, якщо своєю упаковкою ви трохи заінтрігуете молодят. Нехай вони не відразу зрозуміють, що ж там знаходиться всередині. Напевно, ви бачили у фільмах, пакування подарунків у вигляді вкладених коробок, коли коробки покладені один в одного за принципом матрьошки, і сам подарунок знаходиться в самій маленькій коробочці. Такий спосіб упаковки дуже інтригує, і надовго запам'ятовується молодятам. Але, звичайно ж, більше підходить для дорогого подарунка. Тому що, роздрукувавши стільки коробок заради якоїсь дрібнички, молодята можуть бути розчаровані.
Не дозвольте вашому подарунку загубитися серед безлико упакованих весільних презентів! Пам'ятаєте знамениту фразу про те, що «головне - не подарунок, а увага»? Щодо упаковки весільних подарунків - краще і не скажеш. Навіть найскромніший подарунок, упакований не банально, а з теплом, любов'ю і фантазією, буде доріг молодятам тим, що ви не підійшли до підготовки їх весільного подарунка формально, а витратили свій час і частинку своєї душі на те, щоб побачити на їх обличчях щасливі радісні посмішки!

Пропонуємо Вам переглянути розділ 💍Привітання з весіллям, в якому знаходиться 154 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Подаруночок





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт