Feedback

Фінансовий аналітик

23.06.2016 507

Приватні та муніципальні підприємства, консалтингові компанії.
Фінансовий аналітик аналізує діяльність компанії, вивчає економічні показники, фінансову інформацію. Отримані дані використовуються для прийняття управлінських та інвестиційних рішень.
Спеціаліст може впливати в прийнятті рішення при укладенні контрактів, займається підготовкою рекомендації про найбільш вдалому часу проведення операції «купівлі-продажу».
Аналітик вивчає основні тенденції ринку, контролює фінанси підприємства, оцінює фінансові ризики, займаємося дослідженнями і складанням фінансових звітів.
У професії фінансового аналітика не обійтися без таких якостей, як: посидючість, уважність, акуратність, наполегливість, терпіння, справедливість, прагнення доводити справу до кінця, цілеспрямованість, бажання постійно розвиватися.
Фінансовий аналітик - це та людина, що віщує «погоду» на ринку і дає свої прогнози щодо того, куди дме вітер і як слід підстрахуватися у разі «дощу»

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників торгівлі в Україні 2024, в якому знаходиться 28 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

  • Банківський службовець

    Банківський службовець

    Банківський службовець - працівник банку з вищою економічною освітою, відповідальний за виконання банківський операцій: видачу кредитів, прийом вкладів, здійснення розрахунків ... 1038

  • Податковий інспектор

    Податковий інспектор

    Податковий інспектор це офіційний представник податкової інспекції, який займається виїзними перевірками, а також застосовує фінансові санкції по відношенню до ... 985

  • Трейдер

    Трейдер

    Трейдер - професіонал в області аналізу біржових і не біржових ринків, укладає угоди з метою отримання прибуток для себе або своїх ... 1652

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт