Feedback

Зоолог

06.06.2016 562

Зоологи працюють в науково-дослідних інститутах, лабораторіях, заповідниках, товариства охорони природи, медичних центрах і національних парках.
Зоологи вивчають життєдіяльність тварин - хребетних і безхребетних. Напрямки зоології саме так і діляться. Робота не є кабінетною, , оскільки більшу частину часу фахівець проводить наодинці з природою, спостерігаючи за життям представників фауни. У роботі зоолог використовує фото і відеоапаратуру, а також інструменти звукозапису. По завершенні спостереження дані переносяться в лабораторію, де і відбуваються великі і маленькі відкриття. Дані заносяться в підручники або наукові праці. Часто фахівці відвідують міжнародні форми і конференції, участь у дослідженнях та експедиціях. У професії важливі такі якості, як: любов до тварин, відповідальність, уважність, аналітичні здібності, міцне здоров'я і відсутність алергії на тварин.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День працівників ветеринарної медицини 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: opis





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт