Feedback

Конкурси для закоханих пар на 14 лютого

20.01.2016 1769

Ці конкурси на День закоханих чудово підійдуть дітям та підліткам. Учасникам свята вони допоможуть познайомитися ближче, а закоханим — подарувати один одному увагу і тепло. Тут є й милі дитячі ігри на двох, і веселі та галасливі — для багатьох учасників.
Сила слова
Якщо ви вирішили провести День Валентина тільки удвох, пропоную ось таку приємну гру: на початку побачення візьміть два красиві папірці — і нехай кожен напише на своєму аркуші одне слово, не показуючи його іншому. Якщо протягом побачення Твоя половинка вимовить написане Тобою слово — то отримає за це подаруночок!
Розтопи крижинку
Якщо ви святкуєте День закоханих удома, підготуйтеся заздалегідь, зробивши кілька сердечок із льоду у спеціальних формочках. Та сердечка мають бути не простими, а з маленькими призами усередині — наприклад, намистинками чи міні-статуетками. Завдання кожного учасника — першим розтопити своїм подихом крижане серце і дістати серединку!
Щаслива випадковість
Це — чудовий конкурс для шкільного Дня Валентина у просторій залі. Учасники утворюють два кола: внутрішнє — дівчата, зовнішнє — хлопці. У зовнішньому колі має бути на одну людину більше. Коли вмикається музика, обидва кола починають рухатися, але у протилежних напрямках. Музика зупиняється — кожен учасник має обійняти гравця із протилежного кола. Гравець, якому не пощастило пообійматися, мусить виконати спеціальне завдання.
Конкурси на День закоханих, фото 3
Ідеальна пара
Цей конкурс підійде для не надто великої компанії, у якій не всі добре знайомі між собою. Ведучий має гарно підготуватися: зробити пронумеровані картки з запитаннями і трьома варіантами відповідей. Запитання мають стосуватися того, що учасникам подобається у представниках протилежної статі і враховувати такі критерії, як зовнішність, характер, уподобання тощо. Кожен отримує картку і заповнює її: таким чином дівчата описують ідеального, на їхній погляд, хлопця, а хлопці — ідеальну дівчину.
Потім ведучий збирає карточки і поєднує у пари ті анкети, у яких збігається найбільше відповідей. Хлопця і дівчину, у яких збіглися усі відповіді, оголошують королем і королевою вечора.
ТОП-5 конкурсів для пар на День Святого Валентина, фото 4
Легендарні пари
Це — теж гра з картками, проте вона вимагає чудового знання літератури і кінематографу! Ведучий роздає учасникам картки: хлопцям — із чоловічими персонажами, дівчатам — із жіночими. Пари мають поєднатися між собою. Хто зробить це першим, перемагає.
Ось приклади пар:
Ромео та Джульєтта
Гамлет та Офелія
Мастер і Маргарита
Євгеній Онєгін і Татьяна Ларіна
Клайд і Бонні
П'єро й Мальвіна
Вакула та Оксана
ТОП-5 конкурсів для пар на День Святого Валентина, фото 5
Учасники свята, приуроченого до Дня закоханих, точно оцінять ці оригінальні конкурси! А Ти знаєш ще якісь цікаві ігри, які сподобаються закоханим? Ділись у коментарях!

Пропонуємо Вам переглянути розділ День Святого Валентина, в якому знаходиться 93 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: pustunchik





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт