Feedback

Подарунки офіційній особі

04.09.2014 1680

Це важливий розділ, до якого потрібно підійти дуже серйозно. Якщо ви будете чітко дотримуватися правил, то навряд чи коли-небудь впадете особою в бруд навіть у самій суворої компанії.

Для початку, пам'ятайте, що не будь-яка річ підійде для подарунка. Це коло ділових людей і подарунки тут повинні бути відповідні. Найбільш оптимальним вважається подарунок з області канцелярського приладдя, а саме, годинники, папки, книги і, безумовно, квіти.
Будь-який подарунок повинен нагадувати про роботу і, головне, повинен вписатися у навколишнє оточення, тобто бути порівняно недорогим і непомітним, незалежно від того досягає успіху ваша фірма або знаходиться в стадії розвитку.

Привід для вручення подарунка повинен бути значущим. Це дозволить вам уникнути всіляких пліток і пересудів. До значимих подій, як правило, відносять ювілей, відхід на пенсію або підвищення по службі.

Обов'язковій на знаменні дати є звичайна листівка з усілякими побажаннями для співробітників компанії від особи її керівництва. Це не тільки дозволить згуртувати колектив, але й значно підвищить авторитет керівництва серед його підлеглих. Будь-якому співробітникові компанії буде дуже приємно, якщо в день свого народження він прийме вітальну листівку, яка написана від руки директора і з його підписом.

Нерідко підприємство або фірму відвідують представники фірм партнерів, іноді навіть зарубіжних, тоді, згідно з правилами хорошого тону, подарунки повинні підносять не гості, а зустрічаючі. Найкраще підійдуть скромні подарунки, на яких буде зображена символіка фірми, міста або країни.

Якщо ви перший раз відвідуєте закордонну фірму, то краще всього подарувати невеликий сувенір, яким може бути настінна тарілка, картина або статуетка, яка символізує вашу державу і рідну компанію.

Ну а якщо ви відвідуєте компанію повторно, то можна піднести подарунки, виконані зі скла або кераміки. Так само це можуть бути різні шкіряні, дерев'яні вироби і т.д.

У спиртних напоях обмежень немає. Але буде краще, якщо ви заздалегідь дізнаєтеся, який напій воліє той чи інший член делегації.

P / S: Якщо з фантазією зовсім погано, наші смс поздоровлення у віршах, відправлені на мобільний начальникові або дорогому клієнтові, внесуть частку оригінальності в безликі корпоративні подарунки!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт