Feedback

Квіти в подарунок

04.09.2014 3080

Квіти є самим чудовим і незамінним прикрасою для будь-якого свята. Букет може бути або основним подарунком або доповненням приготованого сюрпризу. В залежності від того, кому ви будете дарувати букет, для його компонування вибирають певний вид рослин, а так само їх колір.

Букет квітів повинен відповідати певній людині і підходити її характеру, віку.
В залежності від віку винуватця торжества існують правила, дотримуючись яких потрібно вибирати квіти. У букетах для молодих людей повинні бути присутніми яскраві поєднання. Букет, для людини середнього віку повинен бути більш помірним. А для людей старшого покоління краще віддати перевагу пастельну гаму кольорів.

Також букети підрозділяються на чоловічі і жіночі. Тут весь акцент робиться на тому, наскільки інтенсивні фарби і як виглядає обгортковий папір. Якщо букет для чоловіка, кращою є агресивна гамма: насичені тони обгортки і контрастна гама кольорів в букеті. Жіночий букет повинен бути більш спокійним. Краще, якщо буде переважає одна колірна гамма без контрастів.

Не потрібно підносити квіти, які загорнуті в газету або іншу папір, виняток становить лише обгортковий. Якщо вам довелося добиратися на свято в лютий мороз, то букет, відповідно, буде загорнутий в цупкий папір. Перед дзвінком у двері слід звільнити букет від захисного шару і викинути папір в найближчий сміттєпровід або делікатно запитати у господині, куди можна було б викинути папір.

Наскільки б не були зайняті ваші руки, слід поставити все на підлогу і урочисто вручити букет винуватцеві торжества. Не слід це робити живцями вгору. Так як хоч би яким дорогим не був букет, знизу всі квіти виглядають абсолютно однаково.

Квіти дарують на торжество, ювілей, день народження, весілля. Однак дарувати квіти можна і без особливого приводу. Повірте, це буде набагато приємніше, ніж, якби ви це зробили на свято. Адже квіти на святі є невід'ємним атрибутом.

Якщо вас запросили на свято, і ви свідомо знаєте, що ваші квіти будуть не єдиними, то потрібно вставити в букет невелику вітальну листівку. Такий букет більше відкладеться в пам'яті людини, яку ви вітаєте.

Коли вас запросили в гості на Новий рік чи якийсь інший подібний свято, то виникає питання, кому ж все-таки краще подарувати квіти? Главі сім'ї або господині? Правильна відповідь - господині. Тільки треба це робити після того, як ви обміняєтеся вітаннями.

Ніхто з нас не застрахований від того, щоб опинитися на лікарняному ліжку. Якщо ж це сталося з кимось з ваших рідних чи знайомих, підніміть йому настрій невеликим букетом квітів, який зможе підтримати близької вам людини під час його хвороби.

Ну що ж, закінчуємо розповідати про сумне, і переходимо до найурочистішого свята, такому як весілля. Хоча є певна категорія людей, які вважають цей день початком болісних страждань. Як би не склалася доля сімейної пари, цей день назавжди залишається в пам'яті молодят.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт