Feedback

Як привітати маму

21.07.2021 2929

Мамі завжди на день народження буде приємна листівка і квіти. А якщо ви ще й підпишете листівку самостійно, висловите всі свої почуття, це дуже зігріє їй серце.
Якщо ви все-таки зупинилися на квітах, але хочете подарувати їх оригінально, купіть декілька різних квіток. Залежно від вибору квітів список може бути різним. Але мамі буде приємно, та й гарний незвичайний букет прикрасить її кімнату.
Зараз роблять багато різних стінгазет. Ви можете підійти до цієї справи з вигадкою, і створити свою, унікальну стінгазету. Головні герої — ви й мама. Розвісьте фотографії різних років, причому не тільки мамині, але і ваші. Сенс простий — ви б не відбулися в цьому житті, якби не було поруч з вами Ангела-Хранителя — вашої мами.
Якщо ваша мама творча людина — пише вірші, співає, в’яже, вишиває хрестиком, — подаруйте їй інтернет-магазин. Персональна сторінка або блог відкриють мамі нові горизонти у творчості і в спілкуванні з людьми. А заодно і в комп’ютерній грамотності.
Подаруйте мамі годинник з вашої найкращою фотографією вдвох. Їх можна або замовити заздалегідь на інтернет-сайтах, або за спеціальними каталогами заводів (коштують не дуже дорого). А можна зробити самим, головне знати, як влаштований механізм годинника, щоб витягнути вихідну картинку і замінити на вашу фотографію.
Якщо у вас велика сім’я, можна влаштувати жартівливе змагання «А ну-ка, дівчата», і нехай мами з доньками пройдуть кілька жартівливих конкурсів. Природно, перемогти повинна найголовніша мама, ну або дружба. Хоча гарний настрій і позитив будуть забезпечені як учасницям, так і вболівальникам!

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження мамі, в якому знаходиться 367 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Як просто?





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт