Feedback

Що подарувати дівчині на 27 років в день її народження?

04.09.2014 1068

Ви запрошені на день народження до дівчини, якій виповнюється 27 років? Не залежно від того, ким вона вам доводиться : дружиною, улюбленою дівчиною або подружкою, - до вибору подарунка треба підійти відповідально і серйозно.

Якщо ви, наприклад, збираєтеся на День народження до улюбленої дівчини, а ваша любов ще тільки почала зароджуватися, то невдало вибраний подарунок може все зіпсувати, оскільки на цьому періоді дівчини дуже обачні. В той же час, якщо ви продумаєте подарунок вдало, то це допоможе направити вам ваші відношення в потрібне русло.

На жаль, єдиного списку, що подарувати дівчині 27 років - просто не існує. А якщо ви все-таки знайдете такий список, то в нього входитимуть подарунки з області «аби відчепитися».

І так, якими ж правилами вам треба керуватися, щоб вирішити, що подарувати на 27 років дівчині?

Передусім, треба уважно слухати і запам'ятовувати усі слова дівчини. Швидше за все, вона можете випадково, ну або не зовсім випадково згадати те, про що вона вже давно мріє. Згадайте, можливо вона говорила вам, що бачила якусь річ в магазині, яка їй дуже сподобалася, але з якоїсь причини вона не змогла її купити. Такий потрібний і вдало «вгаданий» подарунок буде самим кращим варіантом.

1. Якщо ж дівчина нічого такого не говорить, то постежте за нею, щоб визначитися в дрібницях. Тут треба приділити особливу увагу кольору одягу, який вона носить, музику, яку вона слухає(до речі, хорошим варіантом буде квиток на концерт її улюбленого виконавця). Обов'язково звернете увагу на те, з якого металу виготовлені її прикраси і поцікавтеся її захопленнями. Здається, ці дрібні деталі, можуть вам істотно допомогти. Так, наприклад, ви можете потрапити в халепу, подарувавши дівчині біжутерію або сережки з срібла, притому, що вона носить тільки золоті прикраси.

2. І ще, ось вам хороша рада - шукайте подарунок для дівчини самостійно. Не намагайтеся розпитувати про переваги дівчину близьких їй людей. По-перше, цього робити не слід, оскільки вони можуть просто не знати про це, і видати вам неправдиву інформацію. А по-друге, будьте упевнені, при першій же нагоді вони видадуть вашій дівчині інформацію, про те, що ви цікавилися у них на предмет подарунка, і відповідно, ніякого сюрпризу вже не вийде.

3. Окрім цього, варто замислитися ще і про символічність подарунка. Взагалі, кільце завжди вважалося одним з кращих варіантів подарунка для дівчини. Але якщо ваші наміри ще не такі серйозні, то робити цього не варто, оскільки дівчата схильні надавати подарунку у вигляді кільця зовсім інше значення, а саме, як пропозицію. Якщо ви доки не готові робити своїй дівчині пропозицію, то краще подарувати їй сережки або ланцюжок з оригінальним кулоном. До того ж, якщо ви ще мало знайомі зі своєю дівчиною, не варто їй дарувати і предмети побутової техніки. Для цього ще будуть приводи. Звичайно, пилососи, блендери і каструлі - це потрібні речі. Але, якщо йдеться про вашу улюблену дівчину, то вона, передусім, чекає від вас кольорів, музики, духів, цукерок і інших, далеких від побуту, подарунків.

Тепер про те, що подарувати дівчині на 27-ій День народження, якщо вона не ваша кохана, а просто знайома, подруга або колега. Спершу треба взяти до уваги її професійну приналежність і її захоплення. Якщо, вам відомо, що дівчина грає на якому або музичному інструменті, то доречно буде подарувати їй сувенір у вигляді того самого інструменту.

1. Якщо ви не маєте у розпорядженні великих коштів на купівлю дорогого подарунка або не полягаєте з дівчиною в таких близьких стосунках, то не обов'язково робити дорогий подарунок. Можете вибрати їй відносно не дорогий сувенір. Наприклад, який-небудь предмет з соломки. Але при цьому, не варто робити занадто даремних подарунків, на кшталт чергового брелока. Таким чином, ви ризикуєте просто продемонструвати дівчині свою неповагу і байдужість.

2. Якщо, ви упевнені, що зможете безпомилково визначитися з розмірами, то непоганими варіантами подарунків є такі як: хороші колготки, нижня білизна, купальник або маечка, про яку вона давно мріяла. З класичних варіантів, хорошим подарунком є парасольки, косметика, телефон, масажер або модна сумочка.

3. При неможливості визначитися з конкретним предметом подарунка, подаруєте дівчині подарунковий сертифікат. Таким чином, ви дасте їй прекрасну можливість вибрати саме ту річ, яка їй дійсно потрібна. Можна вибрати стандартні варіанти сертифікатів, такі як: сертифікат на відвідування солярію, абонемент у басейн або тренажерний зал або сертифікат на відвідування салону краси.

4. Але наймоднішим подарунком на сьогодні є сертифікат на подорож. І навіть якщо ви ще зовсім мало спілкувалися з дівчиною, то напевно у вас вже склалося певне враження з приводу того, наскільки вона активна, чи любить екстрим, або ж навпроти, вважає за краще поніжитися на сонечку з келихом шампанського. Цих вражень вам буде цілком досить, що б зробити правильний вибір відносно подорожі.

5. Багато дівчат, в душі мріють про кар'єру актриси або співачки. Тому доречно буде подарувати дівчині урок фігурного катання або бальних танців. Завдяки такому подарунку вона опиниться в руках досвідченого інструктора і зможе відчути себе справжньою зіркою на сцені або на льоду. А далі хтозна, можливо, ваш подарунок стане для неї поштовхом, і у неї з'явитися реальна можливість проявити себе в якій-небудь новій якості.

6. Якщо ви збираєтеся на День народження до дівчини, яку постійно зустрічаєте в клубах, то можете подарувати їй відмінний шанс блищати в тому закладі, де вона любить бувати найбільше. Для цього подаруєте дівчині сертифікат на навчання клубним танцям. Їй набагато приємніше рухатиметься під звуки улюбленої музики, якщо вона робитиме це як професіонал.

7. Кожній дівчині в день свого народження хочеться якоїсь особливої уваги. Тому дуже оригінальним подарунком стане, влаштована спеціально для неї фотосесія. Вона сама не помітить того, як професійний і досвідчений фотограф зробить з неї справжню супермодель. А ви, таким чином, зможете розплющити таким, що усім, що оточує очі на ефектність і фотогенічність іменинниці.

Ну і не забудьте про головне! Раз вже ви йдете на день народження до дівчини, не важливо, якого вона віку, квіти і цукерки - це обов'язковий святковий атрибут. Подаруйте їй свій гарний настрій, масу посмішок, веселощів і тепла. Зробіть так, щоб цей День народження - 27 років, вона завжди згадувала з теплотою і любов'ю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання для закоханих, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт