Feedback

Що подарувати коханому чоловікові на 25 років?

04.09.2014 2846

Для чоловіка двадцятип'ятирічний вік є дуже важливою крапкою. Саме на цей вік припадає перехід від юності в доросле, самостійне життя. У 25 років людина вже є повноправним членом суспільства і здатний самостійно приймати відповідальні рішення. Зазвичай в цьому віці чоловік вже закінчує навчання і починає рости у своїй професійній області, а багато молодих людей в цьому віці вже встигають завести сім'ю і навіть народити дітей.
Що подарувати чоловікові на 25 років? Це питання є одночасно простим і складним. Простота питання полягає в тому, що в 25-ти річному віці люди повні сил і енергії, вони ведуть активне життя і мають масу захоплень, тому предметів подарунків може бути величезна безліч. Але складність вибору подарунка полягає в тому, що подарунок чоловікові на 25 років, повинен бути обраний відповідно до його інтересами, смаками і становищем у суспільстві, але крім цього, він повинен поєднувати в собі святковість, практичність і оригінальність. Погодьтеся, непросте завдання. Але, давайте розглянемо доречні варіанти подарунків по порядку.

Від родичів і близьких друзів
При виборі подарунка чоловікові на 25 років близькі родичі і друзі повинні керуватися уподобаннями чоловіки. Тому, швидше за все вибір подарунка близькому родичу або другу не викличе у вас особливих труднощів, достатньо всього лише проаналізувати основні переваги та інтереси чоловіка і вибрати спрямованість вашого подарунка. В якості сувенірного подарунка відмінним рішенням може стати подарункова модель техніки або набір солдатиків. Адже за своєю сутністю, будь-який чоловік - це воїн, а відповідно і будь-який подарунок на військову тематику буде доречний.

Якщо 25-ти річний чоловік захоплюється спортом, то відмінним подарунком для нього може стати якесь спортивне пристосування. Наприклад, ви можете подарувати йому бігову доріжку або силовий тренажер, а якщо розглядати більш дешеві варіанти подарунків, то можете подарувати йому гантелі для занять вдома, новий футбольний м'яч або абонемент у басейн. Якщо ваш 25-ти річний родич є прихильником активного відпочинку і любить ходити в походи, то можете піднести йому в подарунок новий намет, зручний термос або набір для пікніка. Несподіваним і оригінальним подарунком може стати туристичний похід, наприклад, в гори чи переправа через річку. Якщо ж чоловік любить подорожувати по різних туристичним поїздкам або часто буває у відрядженнях, то буде просто чудово, якщо ви подаруєте йому новий зручний валізу. До речі, під час далеких поїздок, не має значення, ділових або туристичних, дуже знадобиться новий фотоапарат, за допомогою якого він зможе зафіксувати всі красиві місця, а згодом, поділитися ними і з вами.

Якщо ваш 25-ти річний родич має будь-яку колекцію, то ви можете піднести йому річ, яка зможе її поповнити. Наприклад, чоловік колекціонує картини - подаруйте йому хорошу дорогу картину, колекціонує монети - відмінним подарунком стане рідкісна золота монета.

При виборі подарунка чоловікові на 25 років не забувайте про такі захоплення як полювання та риболовля. Якщо ви поділяєте таке захоплення чоловіка, і розбираєтеся в подібних речах, то можете купити йому будь-яке пристосування, наприклад, спінінг, вудку човен або рушницю. Якщо ж ви нічого не розумієте в цій області, але вам дуже хочеться порадувати близьку чоловіка подарунком саме на тему полювання та риболовлі, то можете подарувати йому сертифікат на придбання товарів у магазині «Полювання та риболовля», там ваша близька людина зможе вибрати сам, ту річ, яка йому дійсно необхідна.

Від дівчата
Дуже часто, найбільші труднощі у виборі подарунка для 25-ти річного чоловіка виникають саме у дівчат. Але, милі дівчата, можу вас порадувати, якщо вам потрібно вибрати подарунок своїй коханій людині, то необов'язково робити його занадто дорогим. Для вас першорядне значення подарунка має полягати в його оригінальності і незвичності. За допомогою свого подарунка ви повинні постаратися висловити чоловікові свою зацікавленість і увагу. Тут вибір дійсно величезний, залежно від способу життя і захопленості вашого чоловіка, це може бути такі подарунки, як набір ексклюзивних канцелярського приладдя, гравірування фляжки або будь-які інші предмети. Головне, щоб вони були відповідно упаковані і красиво піднесені.

Буде дуже добре, якщо ви зробите своєму хлопцеві романтичний подарунок, але для цього потрібно обов'язково застосувати творчий підхід. Наприклад, ваш хлопець часто дарує вам квіти, здивуєте його, і подаруйте йому дюжину яскраво-червоних троянд. Таким чином, ви станете для нього єдиною жінкою, яка дарувала йому квіти. Не подобається така ідея? Тоді прикладіть деякі зусилля, і приготуйте для свого чоловіка на 25 років романтичну вечерю при свічках, і не йдіть до нього в гості, а запросіть його до себе. Так, ви зможете не тільки зробити йому приємно і побути з ним наодинці, але і продемонструвати себе в якості відмінною господині. Якщо ж ваш 25-ти річний іменинник вже є вашим чоловіком, то можете влаштувати для нього і інший сюрприз. Спечіть йому іменинний торт, запросіть його кращих друзів і влаштуйте для нього оригінальну вечірку. Дуже важливо зробити цей день в житті коханої людини незабутнім. Робіть йому маленькі подаруночки, виявляйте різні знаки уваги і залишайте записочки з визнаннями в любові. Постарайтеся використовувати в цей день свою уяву по максимуму, придумайте що-небудь незвичайне і постарайтеся його здивувати.

Що стосується матеріальних подарунків, то ви можете подарувати коханому чоловікові будь-яку річ, про яку він давно мріє. Йому хочеться новий плейер - нехай буде плейер, вона думає про покупку нової бритви, подаруйте йому її. Якщо ваш чоловік завзятий автоаматор, то можете сміливо дарувати йому будь-який автомобільний аксесуар. А щоб здивувати кохану, можете в День його народження орендувати для нього автомобіль його мрії, щоб він міг на ньому покататися.

У подарунок коханому чоловікові завжди доречно дарувати подарунки інтимної спрямованості. Тільки робити це потрібно не при всіх гостях, а наодинці. Можете подарувати йому красиве нижню білизну і попросити його приміряти. До такого інтимного подарунку буде дуже добре прикласти і їстівний подарунок. Візьміть оригінальну кошик і наповніть її ексклюзивними спиртними напоями, фруктами і шоколадом, щоб після примірки нижньої білизни ви змогли гарненько посидіти і розслабитися.

Дуже важливо постаратися зробити так, щоб ваш подарунок улюбленому чоловікові говорив про вашу любов. Це може бути самий простенький подарунок, але він повинен обов'язково відображати ваші почуття. Наприклад, якщо ви вирішили подарувати йому брелок для автомобільного ключа, то обов'язково вигравіюйте на ньому відповідний напис. Якщо звичайно, ви можете дозволити собі подарувати дорогий подарунок чоловікові, то відмінним рішенням може стати ювелірна прикраса у вигляді чоловічого персня, ланцюжки або браслета. Але постарайтеся на такому подарунку, наприклад, на зворотному боці персня, зробити напис, щоб надати цій речі не тільки матеріальну цінність, а й духовну.

І пам'ятайте, що ваш подарунок улюбленому чоловікові на 25 років не обов'язково повинен мати високу матеріальну цінність, він повинен бути зроблений від душі. Тому постарайтеся добре продумати свій подарунок і наповнити його певним змістом, а яким саме - вирішувати тільки вам.

Від колег
Подарунок для чоловіка на 25 років від колег і товаришів по службі повинен робитися відповідно з його професійною діяльністю. Якщо чоловік є офісним працівником, то можна подарувати йому подарунковий набір канцелярського приладдя. Якщо ж чоловік займає керівну посаду, то можна подарувати йому ручку з золотим пером, хороший годинник або щоденник в шкіряній палітурці. Якщо ж ваш колега по роботі працює шофером, то відмінним подарунком може стати автомобільний презент. З дорогих подарунків даному випадку можна вибрати навігатор або магнітолу, а з дешевших, кухоль з підігрівом або нові чохли для сидінь.

Але, головне, при виборі подарунка для колеги, не прагніть покладатися тільки на власний смак, постарайтеся постежити за чоловіком, і з'ясувати, які з речей йому більше імпонують. Хоча, якщо у вас немає такої можливості, то можна вибрати універсальні варіанти подарунків. Так, приміром, ви вирішили вибрати в подарунок годинник, то віддайте перевагу універсальної чоловічої моделі з високою точністю механізму.

Ось це, мабуть, і є всі основні правила для вибору подарунка чоловікові на 25 років. Але, головне, це оточити людини в цей знаменний день належною увагою і продемонструвати йому своє гарне ставлення, повагу, вдячність і любов. Подарунки можуть бути різними, але ось справжні почуття не зможе замінити жоден з них.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 25 річчям на ювілей, в якому знаходиться 63 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

  • Що подарувати коханому чоловікові на 25 років?

    Що подарувати коханому чоловікові на 25 років?

    Для чоловіка двадцятип'ятирічний вік є дуже важливою крапкою. Саме на цей вік припадає перехід від юності в доросле, самостійне життя. У 25 років людина вже є повноправним членом суспільства і здатний самостійно приймати відповідальні рішення. Зазвичай в цьому віці ... 2844

  • Що подарувати сестрі на 25 років

    Що подарувати сестрі на 25 років

    Для такої значимої дати подарунки мають бути особливими. Напевно, сестра очікує найцінніших і приємних презентів від коханої людини, батьків і від вас. Саме тому варто виправдати очікування улюбленої родички і заздалегідь придумати, що подарувати сестрі на 25 ... 4652

  • Що подарувати дівчині, якій виповнилося 25 років

    Що подарувати дівчині, якій виповнилося 25 років

    Що подарувати дівчині на день народження 25 років - практичність перш за все. Купу дрібничок, приємних дрібниць та іншої радості встигли подарувати за минулі роки. Виняток становлять випадки, коли дівчина щось колекціонує. Якщо так, то можна купувати, наприклад, статуетки, ... 3567

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт