Feedback

Кому і як дарувати смішні подарунки?

04.09.2014 7250

Готуючись до святкової події в житті кращого друга, хочеться подарувати йому що-небудь воістину запам'ятовується і таке, щоб повеселило і всіх запрошених, і, природно самого обдаровуваного. Щоб вибрати смішні подарунки на день народження, є безліч можливостей.
Можна походити по різних магазинах і ринках, сподіваючись на авось, - а раптом випадково попадеться те, що зможе розсмішити одного. Але тут підстерігає і небезпека: ви побачили сувенір, розсміялися самі і купили його. А, по зрілому роздуму зрозуміли, що, наприклад, попільничку, хоч і смішну, ви вирішили піднести другу, який два роки, як кинув курити. Або кухоль з написом «Справжньому МАЧО» може сильно не сподобатися його, понад усяку міру, ревнивої дружини.

Але, як показує практика, найпростіше пошукати смішні подарунки в мережі інтернет. Сьогодні існує безліч магазинів, що спеціалізуються на подарунках, і в кожному з них можна знайти оригінальні та прикольні, смішні сувеніри або практичні речі, які не тільки викличуть посмішку, а й стануть широко використовуватися одержувачем в побуті. Це, наприклад, ті ж футболки, бейсболки і навіть краватки або гуртки з прикольними написами і картинками.

А можна зробити смішні подарунки своїми руками, що одночасно і простіше, і складніше. Простіше в тому плані, що не потрібно бігати по магазинах, а складніше тому, що ви повинні вміти робити подарунки: вишивати, наприклад, в'язати, ліпити з глини або з пластиліну. Або, хоча б мати кулінарні схильності - можна адже спекти торт або пиріг незвичайної форми (що належить до професії або хобі вітаємо) або з незвичайними прикрасами, написами і піднести його в подарунок. З'їдять, звичайно, але зате запам'ятають надовго!

Якщо не склалося ні з умілими ручками, ні з кулінарією, зробіть у фотошопі прикольний плакат, використовуючи фото з іменинником. Можливо, «одягніть» його в прикольний костюм, або посадіть в машину його мрії. Словом - пофантазуйте.

Кому дарувати смішні подарунки?

Яким би відмінним почуттям гумору ви самі не володіли, але необхідно тричі подумати, перш ніж «порадувати» шефа світяться барабанними паличками або прикольним магнітиком на холодильник. Потім не варто дивуватися, що довгоочікуване підвищення пропливло повз вас до людини, у якого з гумором погано.

Насправді, до вибору смішних подарунків потрібно підходити дуже відповідально і дарувати їх тільки найближчим людям. Найчастіше це - найкращі друзі. Вони зрозуміють і пробачать навіть у тому випадку, якщо подарунок виявився, м'яко кажучи, не до місця - ви ж хотіли як краще. А ось близькі родичі можуть і всерйоз образитися, адже вони, як правило, від вас чекають не гумору, а чогось більш практичного.

Навіть якщо ви знаєте людину давно, перебуваєте з ним у дружніх відносинах і вважаєте, що у нього є почуття гумору, ще раз подумайте: а чи не вибірково чи воно у нього? Адже існує безліч людей, які дуже люблять посміятися над іншими, але дуже гостро реагують і ображаються, якщо хтось надумає посміятися над ними.

Тому постарайтеся не дарувати подарунків, які можуть насмішити, але можуть і потенційно образити. Смішний подарунок - це той, який викличе радісний сміх, а не злобну посмішку. Спробуйте знайти саме такий. І ще - у нас мало хто любить подарунки, яким не можна знайти практичного застосування. Наприклад, кожному буде приємно отримати в подарунок футболку з прикольним нанесенням: і річ потрібна, і носити приємно, а ще й повеселитися можна. Наприклад, всі посміються, якщо ловеласу подарувати футболку з написом: «Не приставай, я одружений!». Рибак, безумовно, щиро похохочет і буде з задоволенням носити футболку, на якій ззаду написано щось на кшталт: «Не клює» або «Я мрію спіймати золоту рибку».
І ще пам'ятайте - те, що для американця смішно, для нашої людини може бути просто неприйнятно. Тому не потрібно дарувати одному «прикольний» сувенір з гумором нижче пояса, над яким так потішаються американці. Усілякі подушки, що видають непристойні звуки, іграшки у вигляді фекалій - для російської людини це може здатися не смішним, а огидним. Тому враховуйте і такий чинник, намагаючись не виставляти себе в неприємному світлі, і не псувати всім оточуючим настрій.

Як показують дослідження маркетологів, смішним подарункам значно більше радіють чоловіки, ніж жінки. І навіть якщо жінка має іскрометним почуттям гумору, її серцю значно миліше подарунки, які можна одягнути на пальчик або всунути в вушка. Або навіть більш прозаїчні, але обов'язково - практичні, якими можна полегшити життя або хоча б виставити на загальний огляд.

І пам'ятайте, що навіть самий звичайний подарунок можна перетворити на смішний. Достатньо тільки, вручаючи, додати до нього лірично-смішне спогад з ваших з іменинників походеньок. Або якось по-іншому обіграти те, чому ви зупинилися саме на цьому презент.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Прикольні привітання з днем народження, в якому знаходиться 525 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

  • Кому і як дарувати смішні подарунки?

    Кому і як дарувати смішні подарунки?

    Готуючись до святкової події в житті кращого друга, хочеться подарувати йому що-небудь воістину запам'ятовується і таке, щоб повеселило і всіх запрошених, і, природно самого обдаровуваного. Щоб вибрати смішні подарунки на день народження, є безліч ... 7247

  • Що подарувати жінці близнюку?

    Що подарувати жінці близнюку?

    Кожен подарунок значущий, з цим не посперечаєшся. Навіть якщо ви даруєте його незнайомій жінці або, навпаки, близькій подрузі, родичці або дружині, вона знайде в ньому підтекст, до якого треба бути готовим. Сьогодні мова піде про подарунки, які-небудь, та значать з точки ... 3957

  • День народження взимку

    День народження взимку

    День народження саме довгоочікуване свято для кожної ... 5593

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт