Feedback

Що подарувати батькам на весілля?

04.09.2014 1431

Дивно, скажете ви. Навіщо думати над тим, що подарувати батькам на весілля, адже, здається, це вас повинні закидати подарунками, квітами та грошовими «призами» за такий відчайдушний вчинок :) А все-таки, звичай робити піднесення на весілля батькам нареченого і нареченої існує давно, особливо він почитаємо на Русі.
Подарунок від щасливих дітей

Отже, особливість вибору презенту полягає в тому, що батьківських пар (ну, принаймні, сторін) існує дві, з боку нареченого і нареченої. Відповідно, якщо дарувати кожної зі сторін, то дарувати рівнозначні подарунки. Також має місце факт, хто буде дарувати подарунок - чи самі молоді, в пориві подяки або гості.

Тим не менш, ось найпопулярніші ідеї подарунків батькам на весілля:

Традиціоналізм. Тут переважає стандартний набір: жінкам - квіти, чоловікам - ну, звичайно, не морозиво ... але пляшку хорошого вина або коньяку. Подарувавши батькам пляшку колекційного напою, можна замовити для неї спеціальну етикетку, наприклад, «_____ + _____ (вписати імена щасливих дітей) і рік одруження». Пляшка обов'язково збережеться до будь-якого відмінного приводу.
Фотоальбом або відеокасета з історією вашої любові. Якщо ви не соромитеся обговорити щасливий період з батьками, все одно напевно часу на це у вас немає. Порадуйте близьких, подарувавши їм «відеоматеріали до вивчення» - те-то їм буде соромно, що підглядали за вами в дверну шпаринку.
Сервіз або набір бокалів. Так, посуд прийнято дарувати не тільки нареченій. Але і її мамі. Вважається, що саме теща або свекруха зберігає новий осередок в перший час, допомагаючи молодій жінці і підказуючи. Так нехай розпоряджається кухонним посудом.
Побутова техніка. Напевно, найкорисніший і навіть бажаний подарунок. Причому можна приурочити його до іншого. Мовляв, даруєте ви диск з історією вашої любові, а до нього - новенький ДВД або ще краще, плазму.
Путівка на відпочинок в затишний пансіонат. Все-таки медовий місяць у вас, так нехай і батьки його відчують.
Дуже гарним і одночас ефектним подарунком може стати феєрверк, з різними надписами або образами. Так у різних містах України та Росії можна найти виконавців цього задуму, зокрема фейерверки в Тольятти були дуже класними, я був свідком і бачив на власні очі, незабутнє враження.
Вишита ікона або рушник - це з серії традиційних подарунків.
Буває й таке, що тато чи мама виходять заміж / одружуються вдруге, маючи вже дорослих дітей. У цьому випадку теж постає питання подарунка батькам. І нічого сором'язливого в його обговоренні немає.

Найкраще, подарувати який-небудь стильний предмет інтер'єру, тим самим проявивши свій смак і показавши, що схвалюєте створення нового сімейного вогнища. Нехай це буде ваза або картина, милий підлоговий килимок або навіть кушетка для читання.

Також можна замовити молодим ще один весільний торт, а краще - іменні тістечка. Їх роздадуть всім гостям, вони відмінно створять атмосферу «солодкого» вечора, а пригощати-то будуть діти своїх батьків.

Подарувати оберіг для нового будинку - це хороший презент. Він може бути виконаний в етнічному стилі або в стилі фен-шуй. Головне, щоб він подавався від чистого серця і дійсно служив охоронцем нового осередку. Нарешті, подаруйте домашню тварину. Нехай це буде кошеня, запустивши якого в будинок, узаконили стосунки чоловік і дружина будуть все частіше згадувати про вас, адже всі ви тепер велика і дружна сім'я.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Привіталка





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт