Feedback

Що подарувати дочці на день народження

19.09.2013 3928

Якщо ваша дочка ще зовсім маленька, то вибрати для неї подарунок не складе особливих труднощів. Нова цікава іграшка, книжка чи гарна сукня (все-таки це жіночий день, так нехай малятко з самого раннього віку відчуває себе маленькою леді) неодмінно сподобаються малюку.
Якщо ваша дочка вже вийшла з несвідомого віку, то перш ніж купувати подарунок на день народження, постарайтеся з’ясувати її побажання і переваги. Багато батьків дарують своїм дівчаткам одяг та взуття, проте далеко не всі малятка радіють таким практичним презентам. Все залежить від характеру — якщо дочка росте модницею і кокеткою, то новий костюм (плаття, спідниця, туфлі) її обрадує, а якщо дівчинка поки байдужа до нарядів, то їй краще підібрати інший подарунок. Це може бути набір для творчості, цікава книга, милі дівочі дрібниці (брелки, незвичайні ручки), якісна дитяча косметика, різні іграшки, вибір яких на сьогоднішній день просто величезний.
Одні дівчата люблять ляльки (Барбі, Мокси, Братц, Бебі Борн та інших), інші — конструктори типу Лего, треті — м’яких звірят, а четверті — різні наукові іграшки. Тому вибір потрібно робити з урахуванням доньчиних інтересів (не варто, наприклад, дарувати любительці ляльок мікроскоп, а любительку «розумних іграшок» величезного плюшевого пса) — тільки в цьому випадку подарунок буде любимо і затребуваний, а не покинутий найдальше у кут.
Вибрати подарунок доньці-підлітку набагато важче, ніж дитині. Обов’язково з’ясуйте, про що мріє ваша подорослішала дівчинка, а ще краще — вирушайте за подарунком разом. Можна подивитися щось з одягу, взуття, аксесуарів або косметики, тільки утримайтеся від нотацій та коментарів в дусі «Навіщо тобі це потрібно», «Таке ніхто не носить», «Мені це не подобається». Не тисніть і не змушуйте, адже найголовніше — щоб подарунок сподобався дочки. Дівчинці, захопленої музикою, можна подарувати компакт-диск з улюбленою групою або квитки на її концерт.
Не менш важко вибрати подарунок для зовсім дорослою доньки. Як варіант, можна презентувати гроші, на які вона придбає те, що їй потрібно (до речі, грошовий подарунок підійде і для дівчинки-підлітка, особливо якщо вона мріє про якусь масштабну речі і намагається накопити на неї). А якщо є бажання влаштувати сюрприз і порадувати її подарунком, то краще вибрати щось приємне і практичне одночасно: красиві рушники, рамки для фотографій і фотоальбоми, різні предмети інтер’єру. Проблема в тому, що дуже часто мами дорослих дочок не в курсі їх уподобань, тому подарунок бажано обговорювати заздалегідь.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.

За матеріалами: Як просто





Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт