Feedback

День народження взимку

03.04.2014 5593

День народження саме довгоочікуване свято для кожної людини.
У цей день все повинно бути, так як хоче саме іменинник, але що робити, якщо ваше торжество припадає на зимовий час, коли погода така огидна, що з будинку навіть не хочеться виходити? Давайте придумаємо розваги для такого випадку разом.

Чому ви вирішили, що будете справляти свій День Народження на вулиці , адже окрім вилазок на природу існує маса інших варіантів. Запросіть своїх друзів в боулінг - дуже цікава і активна гра, вивчити її правила можна дуже швидко. Навідайтеся в більярдний клуб - теж буде весело. Поганяєте кулі, але тут для гру потрібен хоч якийсь досвід. Для підлітків цілком підійде центр розваг, тут в вашому розпорядження виявиться маса ігрових приставок і комп'ютерів.

Не списувати з рахунків кафе, кінотеатри, театри і нічні клуби. Зазвичай вони працюють сім днів на тиждень, до того ж в багатьох з них для іменинників надається хороша знижка. Можна просто, відправиться на дискотеку.

При бажанні веселий день народження цілком можливо влаштувати і вдома. Подбайте про розваги для ваших гостей, і все буде чудово.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Прикольні привітання з днем народження, в якому знаходиться 525 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Кому і як дарувати смішні подарунки?

    Кому і як дарувати смішні подарунки?

    Готуючись до святкової події в житті кращого друга, хочеться подарувати йому що-небудь воістину запам'ятовується і таке, щоб повеселило і всіх запрошених, і, природно самого обдаровуваного. Щоб вибрати смішні подарунки на день народження, є безліч ... 7245

  • Що подарувати жінці близнюку?

    Що подарувати жінці близнюку?

    Кожен подарунок значущий, з цим не посперечаєшся. Навіть якщо ви даруєте його незнайомій жінці або, навпаки, близькій подрузі, родичці або дружині, вона знайде в ньому підтекст, до якого треба бути готовим. Сьогодні мова піде про подарунки, які-небудь, та значать з точки ... 3957

  • День народження взимку

    День народження взимку

    День народження саме довгоочікуване свято для кожної ... 5591

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт