Feedback

Оригінальні подарунки

03.04.2014 1316

Якщо запитати людину, як пройшов його минулий день народження, і що йому запам'яталося найбільше, то він обов'язково почне розповідати вам про подарунки, які він отримав в це свято.

Як подарувати , такий презент, щоб він залишився в пам'яті іменинника на все життя.
Головне правило, чим оригінальніший подарунок, тим він кращий і запам'ятатися. Існує ціла індустрія незвичайних і прикольних презентів. Це дизайнерські іграшки, смішні сувеніри, всякі пристосування для розіграшів. Знайти їх можна в спеціалізованих магазинах або в каталогах численних видань. Однак, не малу радість принесе своєму власникові, той подарунок про який він давно мріяв, наприклад квиток на чемпіонат світу.

Є дуже простий спосіб, як дізнатися, що саме хоче близька вам людина . Заведіть невеликий блокнот, і записуйте в нього на протязі року, всі почуті від ваших друзів , рідних, товаришів по службі побажання. Нерідко в розмові ми, як би мимохідь говоримо, про те, що хочемо. Фіксуйте все це і ви завжди будете знати, що саме і кому подарувати.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дідусеві, в якому знаходиться 129 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт