Feedback

Як подарувати подарунок на день народження

02.04.2014 628

Напевно, ви вже усвідомили самі, що важливо не те, що подарувати, а те, як подарувати подарунок. Чим буде оригінальний метод, тим краще. Якщо ви хочете здивувати кохану людину, то вам доведеться дуже сильно напружити свою фантазію.

Несподіванка - це перший компонент вашого успіху. Вранці, коли іменинник ще оглядає останній сон, розбудіть його легеньким постукуванням у вікно. Подив його буде дуже великим, якщо квартира знаходитися на п'ятому поверсі. Природня цікавість візьме своє, ваша кохана людина підійде до вікна, відкриє його, а там ви. Для такого фокусу вам доведеться замовити підйомний кран, не ризикуйте і не намагайтеся дістатися до пункту призначення по карнизу .

Для цікавих людей можна влаштувати , щось на кшталт гри в захований скарб, ви ховаєте подарунок. По всьому будинку розкидають маленькі записочки з визнаннями в любові і підказками, куди йти далі. При цьому можна гру трохи урізноманітнити, наприклад, за кожен правильний крок, приз - поцілунок.

Якщо у людини гарне почуття гумору, то його можна розіграти. Подаруйте йому для початку яку-небудь нісенітницю, наприклад одну шкарпетку, або велику ложку. Подивіться на реакцію, а годинки через два дістаньте приготовлений подарунок. Такому презенту, ваша друга половинка буде дуже рада.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Подрузі, в якому знаходиться 525 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт