Feedback

День народження на природі

26.03.2014 1290

Будь-яке свято - це чудовий привід вибратися всією родиною на свіже повітря, виїхати з міста і розслабитися у лісі, в горах або на березі моря. Наприклад справити День Народження або інше свято.

Як відомо відпочинок на природі - це завжди радісна подія, особливо для дітей. Але для батьків, така поїздка - це не тільки радість, але ще й величезна відповідальність.

Якщо ви хочете, щоб ваша дитина відчувала себе комфортно, тоді для початку підберіть для нього відповідний одяг. Не треба малюка дуже сильно кутати. Нехай відповідає погоді, тобто якщо спекотно. Від перегріву у дітей дуже часто починається нежить, який може закінчитися цілком серйозною застудою.

Зверніть увагу на взуття. Бажано, щоб це були кросівки, в них дитяча нога відчуватиме себе максимально комфортно. Слідкуйте за тим, щоб взуття відповідало сезону.

Подбайте про те, щоб була необхідна кількість води. Майте на увазі, що солодкі газованої води і соки, не втамовують спрагу, зате підсилюють потовтділення.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 15 річчям на ювілей, в якому знаходиться 37 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

  • Що подарувати синові на 15 років?

    Що подарувати синові на 15 років?

    Хлопчик майже виріс. Але все одно він до цих пір - ваш хлопчик. І наближається заповітний день, а ви до цих пір в розгубленості : що подарувати синові на 15 років? Давайте спробуємо розібратися ... 1590

  • День народження на природі

    День народження на природі

    Будь-яке свято - це чудовий привід вибратися всією родиною на свіже повітря, виїхати з міста і розслабитися у лісі, в горах або на березі ... 1288

  • Що подарувати підлітку 15 років

    Що подарувати підлітку 15 років

    15 років - це складний вік . Підліток починає усвідомлювати себе як особистість, він вже не дитина, але ще й не дорослий. Хлопчики і дівчатка в цьому віці вже починають повноцінно відчувати себе в своїй соціально-статевої ролі. А значить, і подарунок для такої дитини ... 2090

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт