Feedback

Другий День народження малюка

26.03.2014 862

Батькам завжди хочеться відзначити цю подію пишно, з великою кількістю гостей.
Однак, не потрібно забувати і про інтереси самої дитини. Вони вже достатньо дорослі, щоб розуміти що таке свято і частування, але ще занадто малі для того, щоб грати в колективні ігри і ділитися своїми іграшками.

Буде добре, якщо у малюка на його дні народження буде компанія, так сказати, однодумців. Це можуть бути друзі з пісочниці або з ясел, а можуть бути і двоюрідні брати і сестри.

Свято слід влаштовувати і для дорослих теж, адже діточок приведуть батьки, а в такому віці ніхто не залишить їх без нагляду. Великої кількості гостей запрошувати не потрібно, компанію імениннику цілком можуть скласти дві-три дитини.

Якщо ви вирішите відсвяткувати дитячий день народження в розважальному центрі або в кафе, то переконаєтеся, що там є програма для зовсім маленьких діток. Дволітки можуть злякатися клоунів і ростових ляльок, особливо, якщо побачать їх у перший раз, так що подумайте про інші розваги для ваших дітей.

А якщо свято буде проводитись у вас вдома, то пам'ятайте, що крім того, що вам доведеться самостійно готувати, накривати стіл, а потім мити посуд і прибирати, потрібно ще й продумати, чим будуть зайняті діти, щоб вони завдали якомога меншої шкоди вашому житлу .

Кімнату, де проходитиме свято, потрібно прикрасити кульками та гірляндами. Садити дітей за один стіл з дорослими або приготувати для них окремий стіл, вирішите спільно з іншими батьками. Однозначних думок і рекомендацій з цього приводу немає, навіть у різних культурах у різних народів до цього питання різний підхід. Робіть так, як прийнято у вашій родині.

Завчасно приберіть із зони досяжності, а ще краще, з поля зору всі крихкі, колючі та ріжучі предмети, розетки закрийте спеціальними заглушками.

Приготуйте подарунок не тільки іменинникові, але й маленькі подаруночки для його маленьких гостей, адже діти ще не зовсім розуміють, що таке подарунок на день народження, і їх може дуже засмутити факт, що подарунки отримує тільки одна дитина.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт