Feedback

Ідеї ​​для проведення нестандартного дня народження тематична вечірка

24.03.2014 1513

Для того, щоб організувати неповторний вечір, вам потрібно всього лише трохи фантазії. Темою вечірки може стати все, що завгодно - будь-яка епоха, якийсь певний колір, кінофільм, книга або навіть пісня. Для проведення тематичної вечірки досить прикрасити місце проведення дня народження відповідною атрибутикою, надіти відповідні наряди і приготувати частування, які будуть підходити до тематики свята.

Захмарний день народження

Цей варіант підійде для невеликої компанії. Організуйте екскурсію на повітряній кулі. У політ з собою можна взяти пляшку вина і легкі закуски. Такий день народження ні ви, ні ваші гості не забудете ніколи.

День народження в парку розваг

Відвідування парку з атракціонами завжди повертає нас у дитинство. День народження в парку розваг гарантовано стане вашим самим веселим днем народження. Адже тут можна забути про всі турботи і проблеми і зануритися у світ дитячих розваг і позитивних емоцій.

Пляжна вечірка

Якщо день народження у вас влітку, то запросіть своїх гостей ... на пляж. У вашому місті і його околицях немає відповідних водойм? Організуйте вечірку в аквапарку або біля басейну. Пляжну вечірку можна доповнити іграми з м'ячем або співом пісень караоке.

День народження на теплоході

Така вечірка буде дуже незвичайною і романтичною. На орендованому теплоході можна організувати фуршет або банкет для гостей. Навіть самий звичайний святковий обід або вечерю на теплоході доставить вам і вашим гостям масу задоволення і залишить незабутні враження.

День народження в пейнтбол - клубі

Пейнтбол - це гра у війну, в якій в якості зброї використовуються гвинтівки, заряджені фарбою. Правила гри дуже прості: той, в кого потрапила фарба, вважається вбитим і залишає майданчик. Це відмінний спосіб провести день народження, тому що ця гра дарує стільки азарту і такий викид адреналіну, як жодна інша. До речі, в процесі гри в пейнтбол люди звільняються і від негативних емоцій. А після гри можна організувати веселе застілля - якраз всі учасники проголодаются.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 33 річчям на ювілей, в якому знаходиться 26 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт