Feedback

Як весело провести дитячий день народження

03.04.2014 720

Якщо у вашої дитини скоро день народження, то ви, напевно, замислюєтеся про дві речі. Це смачна їжа для діточок і веселе проведення дитячого дня народження. Якщо перше питання вирішуємо легко, то над другим доведеться поламати голову.

На дитячому дні народження обов'язково потрібно провести кілька конкурсів і різних ігор, щоб дітям було цікаво і весело. До проведення конкурсів потрібно приступати відразу, як тільки зібралися всі гості. Інакше через 15 - 20 хвилин діти розбредуться, кожен займе себе сам, і ви просто не зможете потім їх зібрати. Не потрібно чекати тих гостей, які спізнюються, просто проведіть на початку таку гру, в яку нові учасники можуть включитися на будь-якому етапі. Це можуть бути ігри «Чорний з білим не беріть, та й ні - не кажіть. Ви поїдете на бал?» , «Міста», «Слова на одну букву» або «Слова на одну тему». А коли зберуться всі гості, можна приступати до основної розважальній програмі .

Конкурси для дитячого дня народження можуть бути найрізноманітнішими - вони у величезній кількості представлені в інтернеті. Головне, дотримуватися правило: рухливі ігри потрібно чергувати із спокійними, а самі ігри підбирати відповідно віку дітей. Слідкуйте, щоб переможцями в різних конкурсах ставали різні діти. Приготуйте призи переможцям, а також втішні подарунки для тих, хто не зміг виграти. Подарунок у результаті повинна отримати кожна дитина, причому, подарунки мають бути рівноцінними.

Після того, як ви складете для дітей розважальну програму, можна переходити до складання святкового меню. Діти на таких вечірках їдять дуже мало, зате багато п'ють. Тому на столі в достатній кількості повинні бути соки, морси і компоти. Можна поставити і солодку газовану воду, але небажано. Їдять діти ковбасу, сир, курку , овочі і фрукти. З гарячого можна приготувати куряче філе в клярі, на гарнір можна подати картоплю фрі - діти від нього просто без розуму. Поставте на стіл побільше фруктів, а також овочеві салати.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт