Feedback

Що подарувати жінці на 30-річчя

20.03.2014 2352

Кругла дата 30 років - це перший ювілей , який відзначається урочисто. Якщо попередні круглі дати відзначалися весело і безтурботно, то до святкування 30 -річного ювілею підходять більш серйозно. Адже до цього часу у багатьох вже з'являються свої сім'ї, колеги по роботі, а приятелі юності або зникають або перетворюються в надійних друзів. Тому й подарунок жінці на 30 років потрібно вибирати серйозний.

До 30 років жінки зазвичай починають більш ретельно стежити за собою, тому відмінним подарунком для неї стане сертифікат на відвідування СПА - салону або на покупку декоративної косметики. А ось подарунків, які можуть підкреслити її вік, краще уникати. Таким подарунком ви можете навіть образити іменинницю.

Якщо ви добре знаєте смаки і переваги жінки , то можете вибрати для неї в подарунок духи. Але пам'ятайте, що до цього віку стиль жінки вже устоявся, тому парфумерію підбирати потрібно з великою обережністю.

В якості подарунка відмінно підійдуть такі речі, які жінці хотілося б отримати, але вона не може з якоїсь причини витратити на них гроші. Це може стати і красивий чайний або кавовий сервіз, і сертифікат на фотосесію, чи красивий предмет інтер'єру.

Подарунок жінці на 30-річчя повинен бути одночасно практичним, вишуканим і оригінальним. Тоді він дійсно їй сподобається.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 30 річчям на ювілей, в якому знаходиться 104 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт