Feedback

Згадайте про хобі при виборі подарунку для чоловіка-Діви

23.06.2022 60

Діви ставляться до своїх захоплень так само серйозно, як і до всіх життєвих аспектів. Якщо представник такого знака Зодіаку вибрав собі хобі, то, швидше за все, пішов у нього з головою. Вибирайте подарунок, пов'язаний з його пристрастю:
тематичні журнали та книги;
диски з фільмами конкретних режисерів чи музикою певних виконавців;
засоби для догляду за особистим транспортним засобом;
дорога вудка тощо.
Навіть не намагайтеся за допомогою подарунків захопити представників сильної статі «нормальним» хобі – не вийде. Якщо кожен вечір після роботи він вбиває монстрів в онлайн-іграх, ваша книга на вузьку тему буде припадати пилом в кутку. Не забувайте про особливості характеру чоловіків-Дів: на їхню думку, нормальна і гідна уваги — це те, чим він цікавиться. Приклад інших йому малоцікавий. Наприклад, чоловік-Діва захоплений садівництвом і що вихідні проводить на своїй дачі. Це цілком поширений варіант: у представників цього знака Зодіаку настільки легка рука, що навіть якщо вони встромлять у землю звичайний ціпок, той зацвіте. У такому разі корисним подарунком буде садовий інвентар. Якщо ви подаруєте їм дві скриньки смачних овочів та фруктів зі словами: «Відпочинеш від своєї дачі нарешті!» - Образить до глибини душі своїм нерозумінням.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт