Feedback

Подарунок на Великдень своїми руками

12.11.2021 327

Навіть найпростіші вишиті або зв'язані вироби - привабливі та милі подарунки на Великдень своїми руками. Вони говорять друзям та рідним про добре ставлення дарувальника. Декоративна подушка у вигляді фарбування з вишивкою прикрасить будинок та створить комфорт. Прикрашений вишивкою рушник або ажурна в'язана серветка буде в нагоді для прикраси великоднього кошика. Оригінальна вишита сумка для великоднього частування дозволить без втрат донести освячені страви додому із церкви. Чохол для пляшки кагора – традиційного вина Воскресіння – прикрасить стіл. Вишита ошатна скатертина у біло-червоних або біло-блакитних тонах підкреслить особливу урочистість свята. Смішну нотку в інтер'єр внесуть паски, пов'язані в техніці амігурумі. З жовтих ниток для в'язання можна зробити помпони, доповнити крильцями, дзьобами та вічками - вийдуть чарівні курчата. Баранець із вовни або виконаний у вигляді ароматизованої іграшки доповнить загальну картину затишного сімейного святкування.

В'язані, вишиті чи зшиті подарунки на Великдень подобаються дітям та дорослим, прикрашають будинок та створюють неповторну атмосферу радісної весняної урочистості.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт