Feedback

Листівка до Великодня

11.11.2021 804

Великодня Листівка - ще один найпопулярніший вид великодніх презентів. Такі подарунки на Великдень, зроблені своїми руками з паперу, нестимуть у собі заряд доброти та серцевого тепла. З 2-3 видів кольорового паперу, картону чи паперу для скрапбукінгу можна зробити лаконічну стильну картку. Лист двостороннього кольорового картону або крафтового паперу зігніть навпіл. На одну з половинок зовнішньої сторони наклейте яйце, вирізане з контрастного паперу. Усередині напишіть побажання. На такому ж аркуші картону можна вишити будь-який символ свята нитками муліне, попередньо проробивши тонким шилом або товстою голкою дірочки. Аплікацію на листівках можна зробити з тканини, мережива та тасьми. Це вимагатиме трохи більше акуратності та праці, але результат буде тішити око. Прикрасити вітання з Воскресінням Христовим можна за допомогою забарвлених у яскраві кольори макаронів-«зірочок». Намалюйте на листівці контур майбутнього зображення, потім викладіть його змащеними клеєм зірочками. Те саме можна зробити з бісером і паєтками. Більш просунутий варіант - листівка, виготовлена ​​з картону, з використанням металевих заклепок-брадсів. Брадси мають плоску ніжку із зубцями та декоративний капелюшок. Завдяки такій конструкції кріплення можна створити картку-іграшку з рухомими з'єднаннями, наприклад, курча, що вибирається з яйця.
Листівка – неодмінне доповнення до будь-якого подарунка, проте авторська листівка – сама по собі гарний сюрприз, особливо доповнений теплими побажаннями.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🐰 🌸⛪Привітання з Великоднем(Пасхою) 2024, в якому знаходиться 232 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт