Feedback

Забавні презенти для чарівника з IT-відділу

19.10.2021 216

Ваша знайома дівчина-сисадмін буде радіти, немов дитина, якщо отримає не звичайний гаджет, а оригінальну і з гумором оформлену річ. Презент, що враховує смаки адресата, займе почесне місце на комп'ютерному столі і буде викликати посмішку кожен раз при погляді на нього. Цікаві і корисні презенти для дівчини-сисадміна: розгалужувач для декількох пристроїв у вигляді квітки або букета;
колонки у формі кавових чашок;
прикраси і магнітики для системного блоку;
кружка з написом «Кращий системний адміністратор»;
футболка з прикольною фразочки, зрозумілою тільки компьютерщикам;
щоденник, на обкладинці якого буде красуватися картинка з улюбленої комп'ютерної гри;
сервіз з чашками, виконаними у вигляді комп'ютерних клавіш;
кільце, кулон або брелок з логотипом комп'ютерної гри (наприклад, Dota, The Witcher або Skyrim).
Можете блиснути почуттям гумору і подарувати дівчині-комп'ютерникові ... бубон шамана. Нехай у вашої знайомої над робочим столом висить цей важливий атрибут, який, можливо, допоможе їй краще справлятися зі складними робочими ситуаціями. Вибираючи подарунок, пам'ятайте, що від IT-фахівця залежить функціонування всіх комп'ютерів, програм і мережі. Цінуйте цю людину і вибирайте йому презент з розумом: комп'ютерник напевно оцінить оригінальний девайс або річ, пов'язану з професією. Адже він більшу частину часу проводить в своєму комп'ютерному світі, і будь-яке нагадування про цей світ завжди приносить йому радість.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День системного адміністратора 2024, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт