Feedback

Оригінальні подарунки працівникам IT сфери

12.10.2021 119

При виборі презенту намагаються підібрати такий, щоб не повторювався. І дійсно, дуже прикро дарувати щось, що подарувало вже кілька людей, або те, що вже є, причому навіть не в єдиному екземплярі. Однак, виявляючи оригінальність, не можна забувати про те, що комп'ютерники, як правило, люди практичні. Вони оцінять подарунок, якщо він буде незвичайним, але при цьому зможе стати в нагоді. В першу чергу варто подумати про роботу айтішника.
Багато часу проводить за комп'ютером? Значить, варто подарувати який-небудь гаджет, що працює через USB. Наприклад, пилосос для очищення клавіатури або міні-світильник для його освітлення при роботі в темряві. Стане в нагоді маленький холодильник, куди вміщається одна пляшка або кружка з напоєм, який повинен залишатися холодним, або підігрівач - для гарячих напоїв.

На роботі IT спеціалісту нерідко доводиться проводити навіть не годину, а цілу добу. Щоб було зручно сидіти за столом, можна вручити зручний гамак для ніг або підставку під лікті (вона кріпиться до столу, і рука з мишкою не висить у повітрі). Якщо людині доводиться навіть спати перед монітором, йому обов'язково знадобиться хороша подушка під шию. Дуже оригінальний подарунок - акумулятор на сонячних батареях з USB-виходом. Айтішник зможе заряджати гаджет, просто поставивши акумулятор на сонці. Це дуже екологічно і вигідно!

Навіть банальний презент може стати прикольним і незвичайним. Подаруйте кухоль із спеціальним покриттям, на який можна робити нотатки олівцем, а потім просто змивати їх.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День системного адміністратора 2024, в якому знаходиться 14 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні