Feedback

Універсальні подарунки тренеру

01.10.2021 148

Універсальні подарунки підходять для різноманітних свят і повинні порадувати будь-кого, однак в той же час у кожної людини індивідуальний смак і уподобання. Тому, щоб вибрати подарунок тренеру, потрібно врахувати наступні моменти:
які хобі є у вашого спортивного інструктора;
чи є автомобіль;
вживає алкоголь;
які напої він вважає за краще тощо.
Так, серед універсальних подарунків особливо доречні будуть:
Книга - перша в списку того, що подарувати тренеру на день народження або будь-яке інше свято. Її варто вибирати з розумом. Існує безліч подарункових видань, що відповідають будь-яким інтересам, чи то рибалка, полювання, кулінарія, історія та ін.
Парфум. При підборі аромату парфуму головне - не помилитися зі смаками спортивного наставника. Квитки в театр, на виступ популярного музиканта або групи, на гру улюбленої команди. Набір письмового приладдя. Такий сувенір буде добре виглядати на письмовому столі в тренерській. Пробне заняття екстремальним видом спорту. Це може бути стрибок з парашутом або з тарзанки, сплав по річці, самостійне пілотування літака та багато іншого, про що ваш інструктор міг мріяти, але не наважувався спробувати. Варто відзначити, що універсальні презенти для чоловіків і жінок багато в чому можуть відрізнятися.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День фізкультурника України 2024, в якому знаходиться 2 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт