Feedback

Красиво жити не заборониш. Обираємо подарунок для судді

30.09.2021 182

Суддя як ніхто інший потребує того, щоб його оточували красиві і комфортні речі. Адже за службовим обов'язком він має справу зі злочинами, і негатив від зіткнення зі злом, може внести в його життя дисгармонію. Допоможіть впоратися з неприємними емоціями - подаруйте красу.
Картина - універсальний подарунок судді. Написана маслом на полотні, вишита або викладена янтарем, вона подарує багато приємних хвилин і релаксу. Дізнайтеся, якого художника любить іменинник, і замовте якісну копію або репродукцію одного з шедеврів цього майстра.
Підлогові або настінні годинники знадобляться судді не тільки для того, щоб помічати час, а й просто щоб помилуватися на витончений предмет. Дороге дерево, тонке різьблення, вишуканий візерунок - для годинника це не менш важливо, ніж точність. Настільний прилад для письмового приладдя може не бути дуже дорогим. Антикварний або сучасний - головне, щоб він гармоніював з інтер'єром кабінету.
Що подарувати судді для відпочинку? Крісло начальника! Найкомфортніше крісло має бути з якісної шкіри або тканини, мати регульовані підлокітники, механізм гойдання і металеву хрестовину. Забезпечте судді комфорт - це найкращий з можливих подарунків!

Пропонуємо Вам переглянути розділ День суду 2023, в якому знаходиться 42 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт