Feedback

Презенти для будь-якого випадку

18.08.2021 62

Всякий співробітник, навіть захоплений своєю роботою, повинен знаходити час на відпочинок. Подаруйте секретарю настільну гру, в яку він зможе грати вечорами з друзями. Або вибирайтеся всім офісом у вихідні на турбазу або в антікафе і весело грайте в настолки. До речі, колективні ігри допомагають краще зрозуміти противника і відкрити в ньому нові якості. Словом, ігри - хороший спосіб здружитися і згуртуватися в роботі. Не слід дарувати предмети, пов'язані з захопленнями секретаря, якщо самі ви в цьому хобі нічого не тямите. Якщо ж все-таки вибір падає на такий презент, дізнайтеся про захоплення якомога більше. Доведеться ретельно підійти до питання - походити по тематичним форумам, розпитати продавців-консультантів. В такому випадку дар не стане розчаруванням.

З жартівливих, але в той же час корисних подарунків, ідеально підійде гамак або грілка для ніг. Їх можна непомітно використовувати під робочим столом. А якщо ваш секретар звик працювати навіть у відпустці, такий предмет стане корисний і відпочинку. Вибираючи жартівливий подарунок, головне не перестаратися, адже у колеги може бути інше уявлення про тактовність і почуття гумору. Від того, що подарувати секретарю, залежить і кількість днів, що залишилися до свята. Якщо часу на покупку подарунка немає зовсім, просто подаруйте гроші в красивому конверті. Грошовий презент виручить і в тих випадках, коли співробітник працює у фірмі зовсім недавно і про його смаки нічого не відомо. Можливо, помічнику директора доводиться багато подорожувати по роботі, літати у відрядження? Тоді йому знадобиться нова дорожня сумка або подушка для використання в літаку. Тему часті перельоти можна обіграти за допомогою сувеніра у формі глобуса.

Вибираючи, що подарувати секретарю на день народження, слід віддати перевагу більш дорогим сюрпризів. Наприклад, нової кавоварці, електричному чайнику, планшету. Будь дорогий подарунок доповнюється букетом квітів або листівкою.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт