Презенти для будь-якого випадку

Всякий співробітник, навіть захоплений своєю роботою, повинен знаходити час на відпочинок. Подаруйте секретарю настільну гру, в яку він зможе грати вечорами з друзями. Або вибирайтеся всім офісом у вихідні на турбазу або в антікафе і весело грайте в настолки. До речі, колективні ігри допомагають краще зрозуміти противника і відкрити в ньому нові якості. Словом, ігри - хороший спосіб здружитися і згуртуватися в роботі. Не слід дарувати предмети, пов'язані з захопленнями секретаря, якщо самі ви в цьому хобі нічого не тямите. Якщо ж все-таки вибір падає на такий презент, дізнайтеся про захоплення якомога більше. Доведеться ретельно підійти до питання - походити по тематичним форумам, розпитати продавців-консультантів. В такому випадку дар не стане розчаруванням.

З жартівливих, але в той же час корисних подарунків, ідеально підійде гамак або грілка для ніг. Їх можна непомітно використовувати під робочим столом. А якщо ваш секретар звик працювати навіть у відпустці, такий предмет стане корисний і відпочинку. Вибираючи жартівливий подарунок, головне не перестаратися, адже у колеги може бути інше уявлення про тактовність і почуття гумору. Від того, що подарувати секретарю, залежить і кількість днів, що залишилися до свята. Якщо часу на покупку подарунка немає зовсім, просто подаруйте гроші в красивому конверті. Грошовий презент виручить і в тих випадках, коли співробітник працює у фірмі зовсім недавно і про його смаки нічого не відомо. Можливо, помічнику директора доводиться багато подорожувати по роботі, літати у відрядження? Тоді йому знадобиться нова дорожня сумка або подушка для використання в літаку. Тему часті перельоти можна обіграти за допомогою сувеніра у формі глобуса.

Вибираючи, що подарувати секретарю на день народження, слід віддати перевагу більш дорогим сюрпризів. Наприклад, нової кавоварці, електричному чайнику, планшету. Будь дорогий подарунок доповнюється букетом квітів або листівкою.


© 2024 Привітання та тости на всі свята українською мовою
© 2024 www.v24.com.ua