Feedback

Подарунок для комфорту автоінструктору

03.08.2021 940

Робота автоінструктора нервова, що вимагає хорошої реакції і тактовності. Виберіть в подарунок що-небудь просте, недороге, але приємне:
Щоденник. Зазвичай інструктори ведуть записи занять з учнями, щоб не ламати голову, на який час призначено ще одну зустріч. І якщо у інструктора зовсім старенький блокнот, подаруйте хороший датований щоденник. До нього можна прикласти ручку, а на форзаці написати: «З вдячністю».
Парасолька. Зовсім необов'язково прив'язувати подарунок до професії інструктора. Дощі будуть завжди, тому якщо шукаєте, що подарувати інструктору з водіння - купіть парасольку. Оптимально, якщо вона буде нейтральних тонів, наприклад, чорна, синя, і бажано - складний, щоб легше було носити з собою. Сертифікат на хорошій автомийці. Таким подарунком ви заощадите інструкторові багато часу і грошей.
Ручка з гравіюванням «Кращому автоінструктору». А якщо на дворі літо, замовте футболку з написом: «Кращий автоінструктор».
Любителю чаю - кухоль з аналогічною фразою. Карту пам'яті або флешку, щоб було, куди записати улюблену музику. Подарунок - в першу чергу увагу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🌹Привітання з днем народження🌹, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт