Feedback

Для шлунку подарунок батькові

10.06.2021 110

Що подарувати батькові на 50 років, якщо він прихильно ставиться до кулінарних шедеврів? Можна відзначити день народження в ресторані, або замовити що-небудь незвичайне:
Елітний алкоголь: настоянка «Цвак Унікум», лікер «Моцарт», граппа «Берта Уніка», шампанське «Дом Періньон», колекцію рому з усього світу, коньяк «Хеннесі» і інші. Морепродукти: камчатський краб, чорна ікра, філе тунця блюфін, червоний пагр, форель, лобстер, устриці, мідії.
М'ясо може бути представлено великим асорті копченостей або гриль, цілим поросям або яловичим боком, але і тут є екзотика, наприклад, оленина.
Вирішили вибрати страви з птиці? Знайдуться фазани, цесарки, перепели і навіть страуси. Незвичайне і щедре застілля може стати прекрасним вирішенням питання, що подарувати татові на 50 років, якщо він категорично відмовляється від подарунка. Вивчайте смаки батьків - можливо, йому більше сподобаються екзотичні фрукти, швейцарський шоколад або незвичайний шоколад з сіллю.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті