Feedback

Подарунок для здоров'я батькові на 50 років

10.06.2021 89

Хочете оригінально побажати батькові міцного здоров'я і довголіття? Хорошою відповіддю на питання, що подарувати татові на ювілей 50 років, стануть презенти для релаксації і занять відповідним в цьому віці спортом. Оздоровча поїздка на курорт допоможе відпочити від рутини. Відпочинок для тіла і душі, яскравий контраст оточення, нові знайомства - все це напевно позитивно позначиться не тільки на здоров'я, але і на настрої ювіляра.
Крісло-масажер - одночасно якісний масажер і зручні домашні меблі.
Плед, шкарпетки і пояс з натуральної овечої вовни - комплект для боротьби з болями в суглобах. Такий подарунок татові на 50 років підійде як для попередження ревматизму, так і для допомоги в лікуванні.
Ортопедична подушка, футон або матрац допоможуть відпочивати без болю в спині.
Абонемент на плавання або аквааеробіку допоможе підтримувати форму.
Електровелосипед підійде, якщо в якості спортивних занять батько віддає перевагу їзді. Якщо на дорозі є важкі ділянки або хочеться повернутися додому без докладання зусиль, завжди можна включити мотор.
Для оздоровлення домашньої обстановки підійдуть: зволожувач, осушувач або очищувач повітря, кондиціонер, великий підлоговий вентилятор, іонізатор повітря, кліматичний комплекс, електрообігрівач. Смарт-годинник - не просто корисний гаджет, але і автоматична «тривожна кнопка»: якщо з татом щось трапиться, вони відправлять SMS на заздалегідь зазначений номер. Тема здоров'я актуальна для будь-якого віку, і півстолітній ювілей може стати прекрасним приводом подбати про тата.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті