Feedback

Подарунок синові. Що обрати синові на день народження?

25.05.2021 145

Сігвей або гіроборд підійде, якщо син мріє про транспортний засіб, але дарувати машину поки в плани не входить. «Спортивні» інвентарі пересування також можуть увійти в скарбничку гідних подарунків на двадцятиріччя. Виберіть прогулянковий або гірський велосипед, якщо дитина віддає перевагу класичній їзді.
Для любителя трюків можна вибрати BMX, велосипед для триала й фрістайлу (без сідла) і навіть набирає популярність уніцикл. Не забудьте про захисний комплек. Гірськолижний костюм, лижі або сноуборд підійдуть для фанатів зимових видів спорту. Якщо авто вже є, придивіться до корисних аксесуарів і доповнень - магнітол, автоакустики, антирадари, автотелевізор, сабвуферам, навігатора або парктронику. Подаруйте грошовий сертифікат на покупку комп'ютерних комплектуючих - нехай син сам збере ПК своєї мрії! Електрогітара, пульт діджея, синтезатор і інше музичне обладнання - хороший вибір як для початківця, так і для захопленого музиканта. Такий презент краще узгодити заздалегідь - сюрпризу не вийде, зате син точно буде задоволений, і не доведеться ламати голосу про те, що подарувати хлопцеві на день народження 20 років. Новий смартфон повинен бути міцним, потужним і надійним - використовуватися він буде кожен день! Шукайте модель з металевим корпусом, ударостійким склом, OTG і можливістю підводної зйомки. Дорогий годинник - шикарний подарунок. Для молодої людини найкраще підібрати водонепроникну і ударостійку модель з підсвічуванням, виконану в сучасному стилі. Металеву частину можна доповнити гравіюванням. «Розумний годинник» - варіант для власників сумісних смартфонів. Гроші в конверті позбавлять від рутини вибору, а син зможе або відкласти їх на дорогу покупку, або точно придбає те, що сам хоче. Турпоїздка буде прекрасним способом «зарядити» сина приємними враженнями на довгий час. Згадуючи про найпопулярніші презенти на двадцятиріччя, пошукайте їх модернізовані аналоги - технологічна новинка буде виглядати і працювати не гірше класики.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 353 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті