Feedback

Подарунок для чоловіка за хобі

26.04.2021 185

На щастя, сьогодні у дорослих людей є можливість займатися практично будь-якою справою, яка їм подобається. І навіть якщо не вдається зробити його основним заняттям, йому все одно приділяється достатньо уваги. Так, багато хто захоплюється спортом, дизайном і фотографією, живописом і графікою, туризмом, риболовлею, кулінарією та ін. Що підійде для цікавих людей?
Спорт: більярдний кий, ролики, скейтборд, велосипед, тренажер, гантелі, фітнес-браслет, чохол для смартфона на руку (для пробіжок) і т.д.
Фото: камера, об'єктиви і засоби для їх чистки, фільтри, штатив, сумка або чохол для камери, кружка у вигляді об'єктива, відвідування майстер-класу відомого фотографа і т.д.

Туризм: рюкзак, чемодан, сумка або чохол для документів, карта світу (так мандрівник зможе відзначати місця, де вже побував), шкіряний холдер для пляшки, компас тощо.
Риболовля: рибальські снасті, набір посуду в чохлі, зручний одяг і взуття, спальний мішок, складний стілець, термос та ін.
Живопис і графіка: мольберт, тубус, альбоми, папки для паперу великого формату (разом з листами паперу), пензлі, фарби, пастель, набір олівців, туш і багато інших речей, які, як правило, можна придбати в спеціалізованому магазині.

Кулінарія: похід на майстер-клас, книга відомого шеф-кухаря (можна пошукати видання з автографом), книга для запису своїх кулінарних рецептів, зроблена на замовлення, всілякі пристосування для готування. Якщо точно знати, чим цікавиться коханий чоловік, то можна зробити одночасно практичний і оригінальний подарунок на день народження чоловікові. Для цього досить вибрати якийсь предмет, а до нього замовити іменний чохол або нанести напис на самій речі. Наприклад, на одязі, футлярі або кейсі (для якихось речей).

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт