Feedback

Подарунок бабусі коли внуки виросли

15.04.2021 198

Дорослі онуки можуть порадувати бабусю чим завгодно - оцінками, правнуками, успіхами на роботі - але не увагою. Пора змінити ситуацію! Рукодільниця-внучка може багато чого! Наприклад, зв'язати для бабусі светр, плед або яскраві гольфи. Забудьте про серветочки - «пилозбірники» у сучасних бабусь не в моді. Краще освоїти нову техніку і створити чудовий товстий плед, використовуючи в якості інструментів тільки свої руки. Це цікаво і швидко, а результат захопить і бабусю, і її друзів. Ікони стилю «для тих, кому за 50»? Шкіряна або полотняна сумка з оригінальним декором? Саморобні намиста? Ці ідеї - відмінний варіант, що подарувати бабусі на на день народження від внучки.
Інтер'єр бабусиної квартири здається похмурим і несучасним? Не варто нарікати на це - краще змінити ситуацію. Купіть шпалери і новий ковролін - пара днів, і бабуся не впізнає своє житло. Або зніміть старі шпалери, загрунтуйте і розпишіть стіни. Важливо пам'ятати, що немолодим людям корисна кольоротерапія. Підберіть приємний, не "кричущий» колір. Бабуся любить квіти? Купіть колекцію кактусів в горщиках! Нехай поставить навколо телевізора, адже кактуси екранують випромінювання. Мріє про вихованця? Допоможіть завести кошеня чи цуценя! Намагайтеся вибрати поступливий і товариську, але не занадто «бойову» породу. Наприклад, з гіперактивною вівчаркою літньої леді важко впоратися.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт