Feedback

Креативний підхід до подарунку для чоловіка

29.09.2020 175

Хочете зробити оригінальний подарунок чоловікові на 30 років, який запам'ятається на довгий час? Проявіть фантазію і свої таланти. Якщо ви захоплюєтеся вишивкою, створіть за допомогою ниток і голки його портрет. Якщо красиво співаєте, запишіть пісню на честь своєї половинки на музичній студії і накладіть її на відео-колаж зі спільних фотографій. Або заспівайте наживо прямо на святі. Це зворушливе і романтичне зізнання в любові назавжди залишиться в відеоархіві вашої родини.

Креативний подарунок чоловікові на 30 років своїми руками - грошове дерево. Ви можете взяти звичайні гіллясті прутики або кімнатну рослину і рясно прикрасити їх гривневими купюрами різного номіналу. Також стильно виглядатимуть долари. Закріпити гроші на дереві просто за допомогою маленьких шматочків скотча. Головне, щоб потім легко було зібрати «урожай». Альтернатива дереву - грошовий торт або кораблик.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт