Feedback

Подарунок на день народження чоловіку-дитині

10.09.2020 567

Не всі жінки готові дарувати своїм чоловікам іграшки. Але багато чоловіків, тим не менш, зізнаються, що були б раді отримати в подарунок щось, про що мріяли з дитинства, але так і не отримали бажане. Тому, якщо дружина готова подарувати досить незвичайний подарунок чоловікові, вона може вибрати:
квадрокоптер, вертоліт на радіоуправлінні;
модельну машинку, в точності повторює оригінал;
збірну модель літака або поїзда; залізницю та ін. Крім таких іграшок, «великої дитини» напевно сподобається ідея кататися влітку по вулиці на самокаті, скейті, електричному скейті або походити в джампери. Якщо це - дитяча мрія чоловіка, то її треба обов'язково реалізувати, тим більше, такі речі корисні для здоров'я.

Звичайно, практично всі ці іграшки та пристрої коштують недешево. Якщо у дружини немає можливості зробити такий сюрприз самостійно, то можна домовитися з друзями благовірного, щоб ті взяли на себе частину витрат - і тоді подарунок буде загальним.

Можна змайструвати подарунок чоловікові на Новий рік своїми руками, наприклад, зв'язавши для нього дуже модну шапку. Виглядають вони часом дивно, але для чоловіків, що зберегли дитячу безпосередність в дорослому віці, - в самих раз! Наприклад, це може бути шапка з бородою або у вигляді шолома з забралом. Також дуже популярні шапки вікінгів з рогами, косицами і бородою. До речі, зв'язати можна не тільки шапку. Володарі гарного почуття гумору оцінять забавний светр і навіть домашні труси.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт