Feedback

Правильний вибір подарунку на ювілей залежить від типу чоловіка

09.09.2020 248

Правильний вибір подарунку на ювілей залежить від типу чоловіка. Кожна людина індивідуальна, але, якщо мова йде не про яскравих ексцентриків, існують кілька загальних психологічних моделей поведінки.
Діловий. Такі люди займають високе положення: чиновники середнього і великого рангу, керівники підприємств або їх підрозділів. Лідери, практичні за своїм складом розуму, флегматичні за темпераментом. Вони активні і цілеспрямовані. На першому місці - кар'єра. 50 років для них - лише старт до нових вершин. Логічні подарунки: дорогі ювелірні прикраси, годинник, шкіряна папка для паперів, коробка елітних сигар, дорога ручка, хороша комп'ютерна техніка - все те, що підкреслить статус і допоможе просуванню в майбутньому.
Господарник. Такого називають «майстром на всі руки». Як правило, це люблячий чоловік і батько, який робить все для будинку. Рідко «господарник» досягає кар'єрних висот. Але він хороший друг, простий і легкий у спілкуванні людина. Відмінним презентом стане мангал, новий інструмент, набір викруток, якісний мультитул або книга про тонкощі ремонту.
Творчий. Вразливий. Захоплюється мистецтвом, обожнює театри, літературу або оперу. Для нього дуже важливі романтичні моменти. Вибирає відповідні сфери для діяльності. У подарунок оцінить креативність. Подаруйте такому чоловікові, наприклад, річний абонемент на спектаклі улюбленого актора. Якщо він пише вірші, порадуйте опублікованою книгою або написаною власними руками картиною. Замовте створення персонального сайту для розміщення на ньому творінь вашого чоловіка. Ідеально підійдуть так звані «подарунки-враження»: вечеря удвох в красивому місці, стрибок з парашутом, занурення з аквалангом, політ на вертольоті або повітряній кулі, танець живота від коханої дружини.
Захоплений. Тут йдеться про людину, що має хобі, яке займає важливу частину життя: туризм, колекціонування, спорт. Він може забути про все на світі, якщо друзі покличуть його на тренування або в похід. Тому і презент повинен відповідати захопленню.
Завзятий рибалка повинен мати хороших набір вудок і снастей, мисливець - нову рушницю, а для збирача антикваріату не може бути нічого краще, ніж рідкісний фоліант. Для спортсмена не буде нічого краще, ніж новенький тренажер. Любителі пива будуть приємно здивовані міні-пивоварнею. З її допомогою ваш чоловік зможе створити свій власний, унікальний напій. Якщо ви хочете підкреслити своє ставлення до чоловіка, бути оригінальною, то потрібно уважно пройтися по всіх «пунктах»: характеру, захоплень, звичок, поглядів на світ, кола спілкування.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт